Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,41 Ft
Euró
394,09 Ft
Font
460,21 Ft
Bitcoin
62,175 $

Az extrán vonzó Sári Évi új nyári szettje bárkit elvarázsol, rózsaszín az új igazi

A rózsaszín időről időre visszatér a divat világába, különösen a nyári időszakban, amikor az emberek sokkal inkább színesebben öltöznek.

Fotó: Instagram/Sári Évi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Csak bízni tudunk abban, hogy az idei nyár nem lesz olyan szeszélyes, mint amilyennek jelenleg látszik. Noha összességében meleg van, az eső rendre közbeszól a sötét égbolttal, ami igen lehangoló tud lenni.

Lehangoló, mert sokat vártunk erre a három hónapra, ami előttünk áll, és természetesen a hölgyek különösen sokat készültek rá, mind testileg, mind lelkileg, mind pedig a divatot tekintve, ehhez kétség sem férhet. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

Az utóbbi években nemigazán alakult át a divat olyan drasztikusan, mint korábban, valahogy minden elegánsabb lett. Jól megfigyelhető, hogy a sportos szettek sem túl hangsúlyosan sportosak, emiatt néhány darab egy elegánsabb estére is felvehető.

Egy eddig nem látott rendkívül aranyos fotó Rácz-Gyuricza Dóriról és a kislányáról

Ha pedig igazán elegáns ruhát szeretnénk, akkor még nagyobb a választék, mint azt Sári Évi posztjain is látni. A híres színésznő és énekesnő a hosszú évek alatt számtalan ilyen különleges ruhadarabot viselt már, de a mostani a követők új kedvence lehet.

Lapozó: 1 2