Dollár
431,79 Ft
Euró
423,20 Ft
Font
482,09 Ft
Bitcoin
19,433 $

Az extrán vonzó Sári Évi új nyári szettje bárkit elvarázsol, rózsaszín az új igazi

Fotó: Instagram/Sári Évi
not image

Hujber Dávid

2022. június 10. - 02:05

A rózsaszín időről időre visszatér a divat világába, különösen a nyári időszakban, amikor az emberek sokkal inkább színesebben öltöznek.

Csak bízni tudunk abban, hogy az idei nyár nem lesz olyan szeszélyes, mint amilyennek jelenleg látszik. Noha összességében meleg van, az eső rendre közbeszól a sötét égbolttal, ami igen lehangoló tud lenni.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Lehangoló, mert sokat vártunk erre a három hónapra, ami előttünk áll, és természetesen a hölgyek különösen sokat készültek rá, mind testileg, mind lelkileg, mind pedig a divatot tekintve, ehhez kétség sem férhet.

Az utóbbi években nemigazán alakult át a divat olyan drasztikusan, mint korábban, valahogy minden elegánsabb lett. Jól megfigyelhető, hogy a sportos szettek sem túl hangsúlyosan sportosak, emiatt néhány darab egy elegánsabb estére is felvehető.

Egy eddig nem látott rendkívül aranyos fotó Rácz-Gyuricza Dóriról és a kislányáról

Ha pedig igazán elegáns ruhát szeretnénk, akkor még nagyobb a választék, mint azt Sári Évi posztjain is látni. A híres színésznő és énekesnő a hosszú évek alatt számtalan ilyen különleges ruhadarabot viselt már, de a mostani a követők új kedvence lehet.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.