Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Élőben adja a tv a Bayern München pénteki fordulóját a Bundesligából

Egy újabb nagyon fontos mérkőzés vár a Bayern Münchenben a Bundesligában, ezúttal a Freiburg otthonában.

Fotó: EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy a Tuchel vezette gépezetben tökéletesen forognának a fogaskerekek, mert távolról sem. Egy ideje mindenki tudhatja, hogy a Bayern edzője a szezon végén távozik, aki a hírek szerint szívesen lenne a Manchester United edzője, ahol pedig Ten Hagot küldhetik el a szerződése lejárt előtt.

Nem lesz egyszerű dolga Tuchelnak, mert Zidane, Mourinho és még mások is esélyesek az United kispadjára. Adott esetben Xavi is szóba jöhet, aki a Barcelonát fogja elhagyni, amiről szintén közös megegyezés született. Nagy mozgás várható az edzők piacán a nyáron, az Európa-bajnokság idején is, amin Pogba biztosan nem vehet részt, mert 4 évre szóló eltiltást kapott. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

A Bayern München már pénteken pályára lép a Bundesligában, amit továbbra is a Leverkusen vezet veretlenül. Xabi Alonso kiváló munkát végez, jelenleg 61 pontot számolnak, addig a Bayern csak 53 ponttal várja a folytatást, így több mint kötelező lenne nyerniük a Freiburg ellen, akik a 9. helyen állnak. A meccset az Arena 4 adja 20 óra perctől, és tekintve a két csapat formáját, semmi sem zárható ki.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.