Dollár
389,80 Ft
Euró
408,24 Ft
Font
471,01 Ft
Bitcoin
16,200 $

Fontos részletek láttak napvilágot a Xiaomi Redmi Note 10 mobiltelefonokról

not image

Kulcsár Péter

2021. március 2. - 07:28

A Xiaomi napokon belül bejelentheti a következő generációs, elérhető árú okostelefonjait, ám az internet rejtett bugyraiból már kiszivárogtak a legfrissebb információk a készülékekről.

A Redmi Note 10 modellsorozat telefonjairól hivatalosan március 4-én ránthatja le a leplet a kínai gyártó, a közösségi média különböző platformjain azonban már felbukkant a készülékek csomagolása, amelyről kiderültek a pontos specifikációk is.

Soron kívül Mexikói bokszoló fenyegette meg Lionel Messit a „tiszteletlen” ünneplés miatt 

A Twitteren közzétett szivárogtatás alapján a Redmi Note 10 mobilokban a Snapdragon 678 lapkakészlet duruzsolhat majd, ami lényegében a Snapdragon 675 felfejlesztett, 11 nanométeres LLP eljárással előállított változata.

A chipen belül a fő, kétmagos CPU egység 2,2 GHz-es órajelre lett felturbózva, miközben a működéshez szükséges energiát az 5 000 mAh-ás akkumulátor fogja biztosítani.

Mindezek alapján az aksi valamelyest kisebb, mint a Redmi Note 9-be szerelt lítiumion elem, bár megkapja a 33 W-os gyorstöltési funkciót, ezáltal az első Note-modellé válik, amelyet a Pro szérián kívül is szinte pillanatok alatt maximumra pumpálhatunk energiával.

A dobozokról lőtt fényképek szerint 6,43 colos Super AMOLED kijelzőkkel lesz ellátva az okoseszköz, míg a szelfikamera a display felső részének közepén helyezkedik el.

A Redmi Note 10-ben egy dupla hangszórós megoldás kapott helyet, ami nem meglepetés, hiszen már jó ideje tudhattuk, hogy a telefon felső és alsó részére felkerülhet egy modul, amelyek a sztereó hangzást imitálhatják.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.