Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,35 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
467,41 Ft
Bitcoin
61,214 $

Fogházba vonul Manuel egy ügy miatt, Marics Peti is reagált

Manuel maga erősítette meg, hogy fogházba vonul egy korábbi ügye miatt, de szerinte árnyaltabb ennél a kép.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Bűnügy

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem egy botrány vette már körbe Manuelt a pályafutása alatt, hiába fiatal. A mostani azonban igen komoly, és nem kerülhette el a fogházat, ami azt jelenti, hogy egy ideig nem lesz aktív a közösségi médiában. A The Voice korábbi mentora őszintén beszélt arról, hogy valóban börtönbe kell vonulnia.

Kiderült ugyanis, hogy ítélet született egy korábbi ügyében, és az ítélet szerint pár hétig a fogház lesz az otthona. Egy közel egy hónapos szabadságvesztéstől van szó, amit holnap, azaz szerdán kezd meg letölteni, amiről az Instagram oldalán számolt be. Soron kívül Nyomozást indított a rendőrség a Vígszínházban történt baleset ügyében

„Holnaptól eltűnök pár hétre, mert meg kell kezdenem a rám kiszabott közel 1 hónapos szabadságvesztést fogházban egy régi ügy miatt. Röviden annyi, hogy 2017-ben letartoztattak engem és pár barátomat egy maréknyi fűvel, aminek ez lett a vége.” – tudhattuk meg az őszinte bejegyzéséből.

„Azért árnyaltabb a sztori szerény véleményem szerint. Ha kijöttem (lehet) adok valahol egy interjút ezzel kapcsolatban. A pólókat előszőr poénból csináltam szűk körben barátoknak, viszont szerintem jót mennek, szóval végül úgy döntöttem, droppoljuk, és a bevetél rám eső részét teljes mertekben a @noeallatotthon alapítványnak ajánlom fel!

„Én addigra már bent leszek, de akit érdekel a drop, figyelje a @truetosole oldalát az infókért!” Marics Peti az elsők között reagált az ismert emberek közül, és azt mondta, várják odakint a barátjukat. Alee szintén ugyanazt írta, és Miskovits Marci is csak biztatni tudta a nehéz helyzetbe került rappert.