Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Nem tudni, felépül-e az Eb-re a magyar válogatott most megműtött védője

Műtéten esett át Fiola Attila, a Fehérvár FC és a magyar labdarúgó-válogatott védője, ám felépülési ideje egyelőre ismeretlen, így bizonytalan, hogy részt vehet-e a közelgő Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: MTI/Kovács Tamás
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A magyar válogatott rutinos védőjátékosának, Fiola Attilának vállműtéten kellett átesnie a múlt héten elszenvedett sérülése miatt. A Fehérvár FC labdarúgója a szerdai edzésen sérült meg, amely után nyilvánvalóvá vált, hogy operációra is szükség lesz.

A beavatkozást kedden sikeresen elvégezték, azonban a csapatorvos, Kovács Tibor Dávid egyelőre nem nyilatkozott arról, hogy várhatóan mennyi időt vesz igénybe Fiola felépülése. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

„Csapatkapitányunk a vizsgálatokat követően szükségessé vált műtéten sikeresen átesett, a napokban pedig megkezdi a rehabilitációját”, mondta.

A válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi így egyelőre csak vakon tapogatózhat azzal kapcsolatban, hogy rutinos védője a válogatott rendelkezésére állhat-e.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.