FIFA 21: kiderült, hogy játszhatunk-e a haverunkkal, akinek más konzolja van, mint nekünk

not image

A T-800-as

2020. augusztus 11. - 23:10

A FIFA 21 több ponton is egy egészen kiváló játék lesz, és megkérdőjelezhetetlenül az eddigi legjobb résszel lehet dolgunk, de vannak olyan pontok is, amik hiányozni fognak.

A FIFA 21 több ponton is egy egészen kiváló játék lesz, és megkérdőjelezhetetlenül az eddigi legjobb résszel lehet dolgunk, de vannak olyan pontok is, amik hiányozni fognak.

Hamarosan megjelenésre kerülhet a FIFA legújabb része, ami stílusosan a FIFA 21 nevet kapta, benne az aktuális keretekkel, csapatokkal, mezekkel, és így tovább. Számos újítás és frissítés került a játékba, de mint az az AS Roma kapcsán is kiderült, lesznek olyan rajongók, akiknek részben csalódniuk kell.

A FIFA 21 lesz az egyik első olyan játék, ami elérhetővé válik a Sony és a Microsoft csúcskonzolján, vagyis a PS5-re és az Xbox Series X-re. Ez már önmagában nagy izgalommal tölthet el bennünket, látván a különbségeket a hamarosan leköszönő korábbi generációhoz képest.

Adódott a kérdés, hogy a FIFA 21-ben lesz-e lehetőség az átjárásra a konzolok között, tehát meccselhetünk-e azokkal, akiknek más konzoljuk van. A hivatalos tájékoztatás szerint erre nem lesz lehetőség, így mindenki marad a helyén, tehát egy PS4-játékos nem fog tudni a rivális konzol tulajdonosával játszani, de ez természetesen a PC-felhasználókra is igaz. Számolt be a hírről a GameSpot.

Ez nyilván el tud venni az élményből, mivel számos remek játékos van, akik kizárólag egy bizonyos konzolon vagy PC-n játszanak, így velük nem mérhetjük össze az erőnket. Szintén fontos megjegyezni, hogy a PS5-játékosok sem fognak tudni játszani azokkal, akik PS4-en indítják el a játékot.

Leegyszerűsítve a dolgot, a FIFA 21-ben nem fogunk tudni játszani a régi és új konzolgenerációk, vagy a jelenlegi generációk között. Az azonban jó hír, hogy a FIFA Ultimate Team mód továbbvihető lesz, és ha PS4-re vagy Xbox One-ra vásároljuk meg a játékot, ingyenes frissítést kaphatunk a következő generációs verzióra, amikor az elérhetővé válik.

Ugyanakkor ugyanahhoz a konzolgyártóhoz kell ragaszkodnunk a frissítésért cserébe, tehát például PS4-ről nem lehet majd Xbox Series X-re frissíteni a játékot, ami október 6-án jelenik meg PS4-re, Xbox One-ra, Switch-re és PC-re.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/kiszivarogtak-az-elso-kepek-a-kisebbik-next-gen-xbox-series-s-konzol-kontrollererol/