Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,491 $

FIFA 21: kiderült, hogy játszhatunk-e a haverunkkal, akinek más konzolja van, mint nekünk

TÉMÁK:
#Kiemelt
Smart
not image

A T-800-as

Szerkesztő
TÉMÁK

A FIFA 21 több ponton is egy egészen kiváló játék lesz, és megkérdőjelezhetetlenül az eddigi legjobb résszel lehet dolgunk, de vannak olyan pontok is, amik hiányozni fognak.

A FIFA 21 több ponton is egy egészen kiváló játék lesz, és megkérdőjelezhetetlenül az eddigi legjobb résszel lehet dolgunk, de vannak olyan pontok is, amik hiányozni fognak.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

Hamarosan megjelenésre kerülhet a FIFA legújabb része, ami stílusosan a FIFA 21 nevet kapta, benne az aktuális keretekkel, csapatokkal, mezekkel, és így tovább. Számos újítás és frissítés került a játékba, de mint az az AS Roma kapcsán is kiderült, lesznek olyan rajongók, akiknek részben csalódniuk kell.

A FIFA 21 lesz az egyik első olyan játék, ami elérhetővé válik a Sony és a Microsoft csúcskonzolján, vagyis a PS5-re és az Xbox Series X-re. Ez már önmagában nagy izgalommal tölthet el bennünket, látván a különbségeket a hamarosan leköszönő korábbi generációhoz képest.

Adódott a kérdés, hogy a FIFA 21-ben lesz-e lehetőség az átjárásra a konzolok között, tehát meccselhetünk-e azokkal, akiknek más konzoljuk van. A hivatalos tájékoztatás szerint erre nem lesz lehetőség, így mindenki marad a helyén, tehát egy PS4-játékos nem fog tudni a rivális konzol tulajdonosával játszani, de ez természetesen a PC-felhasználókra is igaz. Számolt be a hírről a GameSpot.

Ez nyilván el tud venni az élményből, mivel számos remek játékos van, akik kizárólag egy bizonyos konzolon vagy PC-n játszanak, így velük nem mérhetjük össze az erőnket. Szintén fontos megjegyezni, hogy a PS5-játékosok sem fognak tudni játszani azokkal, akik PS4-en indítják el a játékot.

Leegyszerűsítve a dolgot, a FIFA 21-ben nem fogunk tudni játszani a régi és új konzolgenerációk, vagy a jelenlegi generációk között. Az azonban jó hír, hogy a FIFA Ultimate Team mód továbbvihető lesz, és ha PS4-re vagy Xbox One-ra vásároljuk meg a játékot, ingyenes frissítést kaphatunk a következő generációs verzióra, amikor az elérhetővé válik.

Ugyanakkor ugyanahhoz a konzolgyártóhoz kell ragaszkodnunk a frissítésért cserébe, tehát például PS4-ről nem lehet majd Xbox Series X-re frissíteni a játékot, ami október 6-án jelenik meg PS4-re, Xbox One-ra, Switch-re és PC-re.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/kiszivarogtak-az-elso-kepek-a-kisebbik-next-gen-xbox-series-s-konzol-kontrollererol/