Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Hihetetlenül fiatalos Salma Hayek, itt az újabb bizonyíték erre

Fotó: EPA/CAROLINE BREHMAN
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Újabb és újabb bizonyítékokat láthatunk arra, hogy milyen fiatalos Salma Hayek, a világ egyik legismertebb színésznője.

Az ember hajlamos mindent az időhöz kötni, hiszen egy túlságosan is rohanó világot élünk. Mindez nem teszi lehetővé azt, hogy igazán boldogok legyünk, rengeteg pillanatot nem úgy élünk meg, ahogyan kellene.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Ez nem a pénz függvénye, mert azok is mindig rohannak, akik tehetősek. Sőt, általában az ő életük a legrohanósabb, de lehet változtatni ezen, és az is fontos, hogy helyén kezeljük a korunkat.

Vannak, akik méltó módon öregednek meg, míg mások olyan szinten átszabatják az arcukat, hogy rájuk sem lehet ismerni. Szerencsére vannak kivételek és olyan világsztárok, akik nem kevés esztendőt tagadhatnának le a korukból.

Salma Hayek az egyik legfiatalosabb világsztár, aki egészen elképesztő lendülettel éli az életét. Hatalmas energiákat mozgat meg, és vonzóbb mint valaha is volt az élete során a korábbi évtizedekben.

Az alább látható fotó is csak azt erősíti meg, hogy mennyire fiatalos, és rendkívül vonzó is. Szinte minden jól áll neki, a követők pedig örülnek, amikor aktív a közösségi médiában, ahol milliók kíváncsiak rá.