Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,961 $

Fergeteges premierekkel készül a Disney+ júliusra

A Disney+ ezúttal sem hagyja friss tartalom nélkül előfizetőit, számos újdonság érkezik júliusban!

...svg content...Fotó: Disney+
Kult

Szabó Kata

Szerkesztő

Ha nem tudod, mit nézz, töltsd a nyarat a Disney+-szal, hiszen olyan tartalmak érkeznek, mint az „Utódok” (Descendants), Bluey vagy a kritikusok által is elismert sorozat, az „FX Mackó” (FX’s The Bear). Sőt, a „Will Trent” (Will Trent) második évada szintén júliusban érkezik.

Utódok: Vörös felemelkedése
Július 12. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben


Miután a Szívkirálynő vakmerő akciót szít Auradonban, lázadó lánya, Vörös és Hamupipőke perfekcionista lánya, Chloe egyesítik erőiket, és visszautaznak az időben, hogy megpróbálják megfordítani azt a traumatikus eseményt, amely Vörös anyját a gonosz útjára sodorta.

Bluey miniepizódok
Július 3.
7 miniepizód elérhető
 


Az egy és háromperces „Bluey miniepizódok (Bluey Minisodes) gyűjteményét a „Bluey” (Bluey) alkotója, Joe Brumm írta és a Ludo Studio rendezte. Ezek a játékos interakciókra épülő rövid részek Bluey és Bingo vicces és kedves pillanatait mutatják be, miközben feltárják a kölyök kutya világát. A Burkutya (Burger Dog) nevű első epizódban Bluey és Bingo egy bosszantó zenére táncolnak, majd egyszer csak megjelenik Bandit, hogy megállítsa őket.

FX A mackó – 3. évad
Július 17.
Minden epizód elérhető

A kritikusok által elismert, Emmy®-díjas FX „A mackó” (FX’s The Bear) című sorozat harmadik évadában nyomon követheted Carmy és társai történetét, ahogyan a fine dining étteremmé alakított marhahúsos szendvicsezőjük felvirágoztatásán dolgoznak. Carmy minden korábbinál keményebben hajtja magát és a maximumot várja el a csapatától is – ők pedig mindent megtesznek, hogy megfeleljenek ezeknek az elvárásoknak. A gasztronómia csúcsára való törekvés új távlatokat nyit meg előttük és a társaság összetartásán is segít. A séfek megtanulják ugyan, hogy minden másodperc számít, de ebben az évadban az is kiderül, hogy megvan-e bennük az, ami az előrelépéshez szükséges.

Will Trent 2. évad
Július 24.
3 epizóddal indul   


A Karin Slaughter New York Times-bestsellere alapján készült sorozat Will Trent különleges ügynökről szól, a Georgiai Nyomozóiroda (GBI) munkatársáról, akit születésekor elhagytak, és kemény gyerekkor várt rá Atlanta túlterhelt nevelőszülői intézményrendszerében. Will az egyedi nézőpontját használva keresi az igazságot, miközben neki a legmagasabb a bűnügyfelderítési rátája a Nyomozóirodánál.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!