Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,438 $

Fontos lépést tehet az EKL nyolcaddöntője felé a Fradi, Varga hiánya azonban fájó lehet

A Ferencváros edzője nagyon fontos mérkőzésre készül a Genk ellen.

Firenze, 2023. október 5. Dejan Stankovic, a Ferencváros vezetõedzõje (k) a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének második fordulójában játszott Fiorentina - Ferencvárosi TC mérkõzés után a firenzei Artemio Franchi Stadionban 2023. október 5-én. A végeredmény 2-2-es döntetlen lett. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A két héttel ezelőtti idegenbeli döntetlen után győzelemre készül hazai pályán a Genk ellen a Ferencváros. A Konferencia-liga F-csoportjának első három helyén rendkívül kiegyenlített a küzdelem, egy győzelemmel nagyot léphet a továbbjutás felé a Fradi.

A zöld-fehérek edzője, Dejan Sztankovics csakúgy, mint Belgiumban, idehaza is kemény, taktikus mérkőzést vár, melyen az apró részletekre is kiemelt figyelmet kell fordítani, csakúgy, mint a lefújásig tartó koncentrációra. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

„Úgy gondolom, hasonló lesz a holnapi meccs is olyan tekintetben, hogy mindkét csapatnak megvannak a lehetőségei arra, hogy alkalmazkodjon az ellenfélhez. Számunkra a legfontosabb, hogy ilyen esetben akár formációt váltsunk, akár a védekezésen változtassunk” – mondta.

„Nem szeretek számolgatni, mert a pályán dől el minden, de egy győzelem megnyitná az ajtót számunkra a nyolcaddöntő felé. Rendkívül fontos meccs lesz” – fogalmazott Sztankovics.

A szerb edző ugyanakkor sérülés miatt nem számíthat a csapat ügyeletes gólfelelősére, Varga Barnabásra, ám a keret többi tagja a csapat rendelkezésére áll csütörtök este – számolt be róla az MTI.