Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,70 Ft
Euró
395,98 Ft
Font
468,80 Ft
Bitcoin
61,266 $

Feladta magát egy férfi a rendőrségen, mert nem bírta elviselni a koronavírus-járvány miatti bezártságot

A brit férfi azért döntött úgy, hogy önszántából börtönbe vonul, mert nyugalmat és csendet szeretett volna, ugyanis otthon ezt nem kaphatta meg.

...svg content...Torino, 2020. november 6. Járõrözõ rendõrök Torinóban 2020. november 6-án. Ezen a napon lépett életbe Piemontban és három másik, a koronavírus-járvány terjedésének alapján a legsúlyosabb, vörös zónába sorolt olasz tartományban az egyelõre kéthetes szigorú kijárási korlátozás. MTI/EPA/ANSA/Jessica Pasqualon
Egészség/Életmód
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A hatóságok szerint szerdán éjjel adta fel magát a Burgess Hill-i rendőrkapitányságon egy korábban körözött férfi, mivel nem szeretett volna bezártságban élni – számolt be róla a Sky News hírportál.

A sussexi rendőrség nyomozója, Darren Tayor a Twitteren osztotta meg a bizarr történéseket, amelyeket először még saját maga sem hitt el. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

„Azt kiáltotta, csendet és nyugalmat! A körözött férfi saját maga lépett be a kapitányságra tegnap délután azzal, hogy tartóztassák le, mivel elmondása alapján inkább börtönbe szeretne vonulni, mintsem tovább élni lakótársaival.”

Egy októberi közvélemény-kutatásból kiderült, hogy a brit lakosság 53 százaléka dühös családtagjaikra és az egy háztartásban élőkre azért, amiért elfogadhatatlanul viselkednek a lezárás ideje alatt.

A King’s College London és az Ipsos MORI felmérésének eredményei szerint a megkérdezettek egynegyede már veszekedett hozzátartozói és barátai valamelyikével arról, hogy éppen miként tartják be a covid-járvánnyal kapcsolatos előírásokat.

Kimutatták azt is, hogy nagyjából minden tizenkettedik ember inkább nem kommunikál szeretteivel a nézeteltérések miatt, amelyeket később sem sikerül rendezniük egymás között.