18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Clouds
21 Budapest
Dollár
344,72 Ft
Euró
369,25 Ft
Font
428,57 Ft
Bitcoin
25,787 $

Feladta magát a felvidéki vállalkozó meggyilkolása miatt körözött férfi

Fotó: illusztráció | unsplash
Külföld

Bense Róbert

Szerkesztő

A feltételezett elkövető a Győri Rendőrkapitányságon jelent meg.

A férfi bűntársait már korábban elfogták, annak az ügynek kapcsán, melyben egy szlovákiai magyar vállalkozót, Szűcs Tibort gyilkoltak meg bestiális kegyetlenséggel. A magát önként feladó gyanúsított kihallgatása folyamatban van.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

A vállalkozót még május elején ölték meg, a férfi eltűnése előtt autójával a szlovákiai Komáromfüssre ment, hogy a ki nem fizetett albérleti díjat behajtsa. Ekkor látták őt utoljára élve.

Magyarországon találták meg a holttestet is

A ház előtt a gyilkosság után vértócsát és egy töltényhüvelyt találtak. Az áldozat autóját a magyar rendőrség egy nappal később találta meg Pápa közelében. A szántóföldön lángoló járművet már csak az alvázszáma alapján tudták beazonosítani.

Ezt követően már gyilkossági ügyben nyomoztak a hatóságok, a vállalkozó holttestét végül szintén Magyarországon, egy erdős területen találták meg, két héttel később – írja a Magyar Nemzet.

A gyilkossági ügy kapcsán aztán közös rendőrségi sajtótájékoztatót tartott a magyar és a szlovák rendőrség, melyben felhívták a figyelmet arra, hogy a szökésben lévő gyanúsítottnak fegyvere van és veszélyes.