Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,945 $

Fegyveresek törtek be Roberto Baggio otthonába, a sürgősségire kellett szállítani

A fegyveresek a Spanyolország-Olaszország meccs alatt törtek be a legendás játékoshoz, aki bár ellenállt, súlyos sérüléseket szenvedett a támadás során.

...svg content...MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Európa
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Sajtóértesülések szerint 5 fegyveres tört be a korábbi Aranylabda-díjas Roberto Baggio labdarúgóhoz a Spanyolország-Olaszország meccs alatt, miközben ő és családja épp a mérkőzést nézte a tévében.

Roberto Baggio és családja csütörtök este vált rablótámadás áldozatává, miközben a tévében az Olaszország-Spanyolország mérkőzést nézték: noha az Altavilla Vicentinában lévő villájában történt támadás során ellenállt, a fegyveresek súlyosan bántalmazták, s számos értéktárgyat loptak el a villából. Soron kívül Elnézést kért a fideszes képviselő, amiért úgy tűnt, mentegeti a gyermekbántalmazó edzőt

A La Gazzetta dello Sport információi szerint az 5 fegyveres behatolt az ingatlanba, majd dulakodni kezdtek Baggióval, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az éjszaka folyamán az arzignanói sürgősségi osztályra szállították, ahol több öltéssel varrták össze.

A fegyveresek a férfit és családját egy szekrénybe zárták, majd kifosztották az ingatlant: számos értéktárgyat, köztük ékszereket és órákat loptak el. Baggiónak végül 40 perc után sikerült kiszabadulnia és felhívnia a carabinierit, akik jelenleg is nyomoznak a betöréses támadás ügyében.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

K-poppal válaszol Dél-Korea az "ajándékot" tartalmazó észak-koreai léggömbökre

Az észak-koreai léggömbökben érkező "ajándékok" miatt Szöul fokozza a hangszórók használatát a demilitarizált övezetben.