Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Fazekas Vivien: „Engem ez a fajta hozzáállás nagyon zavar”

Fotó: Instagram/Fazekas Vivien
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Molnár Guszti volt párja igyekszik a lehető legboldogabb lenni, és közben érdekes kérdéseket tesz fel az oldalán.

Fazekas Vivien újra boldog, miután egy nagyon nehéz időszakot hagyott maga mögött. Csak úgy ragyognak a szemei, köszönhetően az új párjának is, ugyanakkor vannak bizonyos kérdések, amikről szívesen elmélkedik.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Sokszor tesznek fel neki kérdéseket a követők, például azzal kapcsolatban, hogy tud ilyen erős lenni. Rengetegen vannak olyan helyzetben, mint amilyenben Vivien volt Molnár Guszti mellett, de mindig eljön az a bizonyos határ.

„Pár sor így péntekre…. Sokszor teszitek fel nekem a kérdéseket…. “Hogy vagy ilyen erős? Hogy nem veszted el a Reményt? Honnan ez a Pozitív kisugárzás….. “ Én pedig sokszor azon gondolkozom, hogy ezt egy kép alapján írjátok nekem…Pedig ez csak egy kép…” – írta a posztjában az egyre népszerűbb Vivien.

„Egy kép ami után az emberek megítélnek engem jó vagy rossz értelemben, de nem tudják valóban mi van a háttérben, az adott pillanatban, a lelkemben! Pont ilyen világot élünk! Hirtelen hozunk meg döntéseket, hirtelen ítéljük meg embertársainkat, és annál gyorsabban nyugtázzuk magunkban, hogy “helyes” döntést hoztunk, mèg akkor is, ha nem ismerjük az illetőt!”

„Engem ez a fajta “hozzáállás” nagyon zavar…. Arra nevelem a gyermekemet is, hogy figyelje a körülötte működő világot, és ne ítéljen felszínesen, hogy minden ember ugyanazokkal a lehetőségekkel születik, csak abban különbözünk, mennyire vagyunk kitartóak életünk során, ugyanis nincs lehetetlen!”

„Ha érezzük magunkban az erőt, akkor a határ a csillagos ég! ….A kitartás, a türelem, az elfogadás és a szeretet elég nagy kincsnek számít a mai világban, szóval vigyázzatok rà, és ne ítéljetek elhamarkodottan…”