Dollár
397,39 Ft
Euró
418,93 Ft
Font
488,09 Ft
Bitcoin
17,172 $

Fazekas Vivien kizárta, hogy valaha újra Molnár Guszti párja legyen

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Molnár Gusztáv felesége, Fazekas Vivien az RTL Klub vendége volt, és természetesen mi másról lett volna szó, mint a korábbi kapcsolatáról, amit biztosan nem fog újrakezdeni.

Vivien azt mondja, igyekszik előre haladni, de vissza-visszahúzza a múlt, miközben rendszeresen kap levelet a férjétől, akivel válófélben van. Azt mondja, mindig más hangvételűek ezek a levelek, néha a bocsánatkérésről szólnak, máskor támadójellegűek, „hol újrakezdőlevél, hol teljesen elegendő levél.” – mondta a Reggeliben.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

Vivien tisztázta, nincsenek együtt Gusztival, be vannak adva a papírok a bíróságra a válás miatt, és csak várják a döntést, hogy mikor lesz a tárgyalás. Azt azonban nem mondja, hogy nem érdekli a levéltömeg, amit Guszti ír, mert kíváncsi arra, hogyan javul az állapota, de az biztos, hogy betette a kaput.

Telefonon beszélt vele, és megkérte, ne írjon neki több levelet, miután sok lett számára, hogy a levelek tartalmai nagyon eltérnek egymástól. Guszti normális volt, megérti Vivit, és végül abban maradtak, csak akkor veszik fel egymással a kapcsolatot, ha valami nagyon fontosról van szó, például a bírósági ügyről.

Továbbá azt tanácsolta neki, hogy ne vegye fel a kapcsolatot a bulvárral, mert sok az már, ami a sajtóban megjelenik róluk, inkább koncentráljon a gyógyulására. Arra azonban Vivien nem lát esélyt, hogy valaha is újra egy párt alkosson Gusztival, és csak az a kérdés, hogy mikor tudják ezt megbeszélni normál körülmények között.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2