Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,02 Ft
Euró
392,67 Ft
Font
467,36 Ft
Bitcoin
65,733 $

Farm VIP: már Takács Zsuzska is elküldte Szabyestet, elegük van belőle

Szabyest kívülállóként játszik a Farm VIP-ban, és Takács Zsuzska is azon a véleményen van, hogy mennie kell.

...svg content...Fotó: TV2
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Szabyest nem tagadja, hogy öntörvényű, és hangsúlyozza, csak olyan dolgokat hajlandó csinálni, ami neki jó. Emiatt is áldja az eget a másik csapat, hogy már az első napon megváltak tőle, mert most látják, milyen játékos a srác. Nemigazán tud csapatban dolgozni, és súlyos kritikákat kap, immáron mindenki részéről.

Szabit mindez nem érdekli, és egy ideje azt hangoztatja, hogy valóban csak azt csinálja a farmon, ami neki jó. Nem kevés nézőnél verte ki a biztosítékot, és sokan már Rékasi Károlynak adnak igazat, akinek ugyancsak megvan a véleménye a csapattársáról. Nemcsak róla, hanem Lakatos Leventéről is, aki nem finomkodott, amikor a színészről alkotott véleményt. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

Kemény helyzetek várnak még a csapatokra, és már tudhatjuk, sima 3-0-ra elbukta a termelési játékot a Laky Zsuzsi vezette alakulat. Ezt annyira nem bánják, mert így megvan a lehetőség arra, hogy kitegyék a játékból Szabit, ugyanakkor, ha védetté válik, akkor ez gyakorlatilag lehetetlen, és a párbajon sem szabad leírni őt.

A végeredmény kihirdetése előtt Takács Zsuzskának is kissé elege lett a fiúból, pedig egy nagyon türelmes nő. Rékasi Károlyt idézte, aki káromkodva küldte el Szabyestet, de most végre hajlandó volt dolgozni. Cserépedényeket ragasztgatott egész nap, akárcsak a másik oldalon Hadas Alfréd, aki jobban bizonyult nála.

A csapat mindvégig tudta, hogy Szabyest miatt is nehéz helyzetbe kerültek, mert ha az elejétől kezdve aktivizálja magát, és hajlandó csiszolgatni, akkor talán több esélyük van. Szabi megint hangsúlyozta, soha az életben nem fog csiszolni, mert nem akar, és ehhez tartja magát, aminek a csapattagok nem örültek, hangot is adtak ennek.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.