Clouds
21 Budapest
Dollár
359,95 Ft
Euró
390,90 Ft
Font
446,12 Ft
Bitcoin
23,722 $

Farm VIP: Szorcsik Viki kiakadt Mikire, aki szerinte végig aludta az egész játékot

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Szorcsik Viki és Smaltig Dalma nem kicsit akadt ki Dudás Mikin, aminek hangot is adtak a kamerák előtt.

Miki kihúzta a gyufát Vikinél és Dalmánál, először azzal, hogy dobálni kezdte Schobert Norbival a zuhanyzót. A lányok rájuk szóltak, hogy étellel nem illik dobálózni, és még zuhanyozni szeretnének.

Soron kívül Nyolc emberrel végeztek egy mexikói szórakozóhelyen, válogatás nélkül lőttek

Miki nem értette, miért akadtak ki a lányok, mert rothadó gyümölcsöt dobáltak, és nem tetszett neki, hogy a csapattársai nem mosogattak el. Ekkor Viki és Dalma nem kicsit akadt ki, és szúrós szemmel nézték őket perceken keresztül.

„Ki ez amúgy?” – tette fel a kérdést Viki. „Most komolyan! Végig aludta az egész játékot!” Dalma arról beszélt, hogy szerinte Miki ezzel lenézi a nőket, és nem tudja, mit képzel magáról. A két lány abban is egyetértett, hogy egy férfi (Csuti) volt, aki mindig, mindent megcsinált és odarakta a dolgokat a többiek elé.

„A többi… Egy picit sem szégyelli magát, ellavírozgattak idáig, és ez így van jól. És akkor most azt mondja, fogjam be a számat, és mosogassak el. Ki ez?” – folytatta Viki, akinek nagyon nem tetszett Miki viselkedése.

Schobert Norbi közben arra kérte Mikit, ne robbantson ki háborút, mert ennek nem lesz jó vége. Dalma úgy érezte, Miki ledegradálóan szólt oda nekik a mosogatás kapcsán. „Egy, nem a csaja vagyok, nem a felesége, nem a csicskája, nem a takarítónője, hanem itt játékosok vagyunk. Itt mindenki csinál mindent, és egyszer 33, vagy 32 nap után ugyan már, nagyon nehéz elmosogatni?”

Még több bulvár: Egyre többet tudni Csuti új barátnőjéről, aki 26 éves