Clouds
21 Budapest
Dollár
367,97 Ft
Euró
394,73 Ft
Font
442,51 Ft
Bitcoin
22,959 $

Farm VIP 3: Dudás Miki mély vallomást tett a feladását követően

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Megható és mély szavakat fogalmazott meg azt követően Dudás Miki, hogy a fájdalom miatt feladta az elődöntőt, így Smaltig Dalma és Schobert Norbi jutotta be a fináléba.

Miki a feladást követően azt mondta, ettől az egy feladattól félt, amikor saját sújt kell megtartani. Elismerte, hátrányt jelentett számára, hogy ilyen nagy a testfelépítése, és végül beigazolódott, amitől tartott.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Ettől függetlenül örül, mert a célja az volt, hogy ott legyen a legjobb négyben. Mindent megtett, amit csak tudott, összességében boldog a megtett útjára visszagondolván, sokkal több nem volt ebben számára az elődöntős feladat miatt.

Élete egyik legjobb kalandjaként írta le a heteket, újra és újra át tudta érezni azt, amihez hozzászokott az élsportban. Ez a mai napig hiányzik számára, és elárulta, az elmúlt két évben nem találta a helyét, amióta befejezte a sportot.

„Nagyon nehezen hevertem ki azt, amit 20 évig csináltam, 20 éven keresztül.” Imádott utazni, bejárni a világot, versenyeket nyerni, majd amikor ez véget ért, hirtelen ő sem tudta, hogyan dolgozza ezt fel.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2