Dollár
392,10 Ft
Euró
405,71 Ft
Font
469,76 Ft
Bitcoin
16,903 $

Farm VIP 3: „Kicsit sok volt a botox”

Fotó: TV2
not image

Hujber Dávid

2022. november 25. - 08:04

Tuvic Aleksandra hatalmasat ment a válaszával, nem sokkal később azonban távoznia kellett a farmról, amit sok ezer néző sajnálhat, mert valószínűleg sok mindent láthattunk volna tőle a folytatásban.

Mint arról korábban beszámoltunk, megvan a Farm VIP 3 első kiesője, aki már nem folytathatja tovább a versenyt. Igazi meglepetés született, nem vártuk volna, hogy rögtön az egyik legszínesebb karakter búcsúzik, de rosszul választott.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Abban nem volt meglepetés, hogy Fruzsi kapta a legtöbb voksot a farmgyűlésen a sárga csapatnál, és talán még abban sem, hogy kit hívott ki. Igaz, ha Tamás nem beszél vele, valószínűleg Cookyt viszi párbajozni magával, és ki tudja, mi történt volna.

Végül Szandira esett a választása, aki az erőt választotta a feladatok közül. Végül rosszul választott, bár nem tudhatta, hogy mi lesz a pontos feladat, gyakorlatilag esélyt sem adott neki Fruzsi, olyan stabilan állt a keze a tojással.

Sokan sajnálják Szandi korai búcsúját, és nemcsak a megjelenése miatt, mert összességében egy szórakoztató és erős játékos volt. Még mielőtt kiesett volna, volt egy utolsó nagyon humoros reakciója, amikor Demcsák Zsuzsával beszélgetett.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.