Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,007 $

Farm VIP 3: Schobert Norbi szerint az öccse 20 perc alatt végzett volna a kirakóssal

Fotó: Instagram/Schobert Norbert Jr.
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbinak igencsak meggyűlt a baja a döntőben a kirakós feladattal, amit szerinte az öccse megcsinált volna 20 perc alatt.

Schobert Norbi 17 éves fia történelmet írt a Farm VIP-ban, hiszen soha ezelőtt nem nyert ilyen fiatal játékos a versenyben. Valószínűleg ez a rekord már így is marad, és Norbi teljesen megérdemelten jutott fel a csúcsra.

Soron kívül Évente 200 milliárdba kerül az elhízás a magyar egészségügy számára

A játék első napjától az utolsóig küzdött, hajtott, és egyetlen egy vitája sem volt. Ő volt az egyetlen olyan versenyző a farmon, akit elkerülték a balhék, inkább csak figyelt, tanult, és akkor beszélt, amikor fontos volt.

Közben keményen dolgozott, csapatjátékosként is megmutatta, hogy mire képes. Az utolsó napokban azonban kizárólag magára számíthatott, hiszen az egyéni szakasz teljesen másról szólt, ami ugyancsak feküdt neki.

A fináléban volt egy pont, amikor eszébe jutott a feladás, akkora volt a hátránya Smaltig Dalmával szemben. Mivel nem adta fel, és Dalma elbukta a hatalmas előnyét a labirintusban, Norbi futhatott fel elsőként a domboldalon, így övé lett a 11 millió forintos fődíj.

Korábban már nyert 1 milliót az egyik játék során, tehát összesen 12 millióval távozhatott. Demcsák Zsuzsa is alig találta a szavakat, míg Norbi azt mondta, a puzzle valóban nagy nehézséget okozott számára. „Zalán megcsinálta volna 20 perc alatt, az nekem másfél órába telt. Dalma szerintem ott végzett 25 perc, fél óra alatt, én még sehol nem tartottam a puzzle-ben. Sehol, úgy voltam vele, hogy feladom, és elkezdtem rugdosni a kockákat.”

Még több bulvár: Szexi fotósorozat jelent meg Molnár Anikóról