Clouds
21 Budapest
Dollár
360,18 Ft
Euró
388,44 Ft
Font
433,72 Ft
Bitcoin
23,068 $

Farm VIP 3: Budavári Fülöp nem hibáztatja Völgyi Zsuzsit

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Budavári Fülöp sem így akart távozni a Farm VIP 3-ból, ám az élet úgy hozta, hogy Völgyi Zsuzsi ellen esett ki.

Fülöp semmiképpen sem akart párbajozni Zsuzsi ellen, akinek azonban volt egy terve. Úgy érezte, hogy ő lesz a kiválasztott a farmgyűlésen, és így is lett, bár Csuti is nagyon közel volt ahhoz, hogy párbajozzon.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Zsuzsi azt szerette volna, ha Fülöp megy vissza a párbajról, ugyanakkor nem hagyta magát, és nem is adta fel. A maratoni párbaj végén a fiúnak el kellett köszönnie, így nem tudta igazán megmérettetni magát a fő riválisaival szemben.

A búcsú fájdalmas volt, mert az egyik legnagyobb esélyes köszönt el idő előtt, de Fülöp azt mondta Zsuzsinak, ne legyen szomorú, mivel ezek szerint ennek így kellett lennie. „Jobban szerettem volna egy olyan párbajon kiesni, ahol tényleg megmutathatom, hogy mi van bennem, és egy győzzön a jobb alapon mindent beleadunk, aki egy nagy riválisom.”

Szerinte Zsuzsi nem volt igazán nagy riválisa, és értelmetlennek, butaságnak tűnő volt ez az egész, hogy pont ellene esett ki. Ugyanakkor hisz a sorsban, és abban, hogy az élet néha furcsa dolgokat ír az ember számára.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2