Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,035 $

Farm VIP 3: elképesztő dráma és fordulat a párbajon, hihetetlen (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Eljött a pillanat, amikor egy fordulatos farmgyűlést és párbajt követően ismét távoznia kellett valakinek a Farm VIP 3-ból.

Dörzsölhettük a tenyerünket, mert Völgyi Zsuzsi és Görgényi Fruzsi nagy vitája megalapozta a hangulatot. Ez nyilván mindenki másra is hatással volt, és Fruzsinak bőven volt félnivalója, hogy ő lehet a kiválasztott.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Rögtön az első farmgyűlésen belefutott egy hasonló szituációba, de akkor messze másabb volt a hangulat. A színésznő nem teketóriázott, kihívta az egyik legerősebb női játékost, majd azzal a lendülettel hazaküldte.

Sokan sajnálták Szandit, mert rengetegen lettek volna kíváncsiak a karakterére. Fruzsi pedig időközben bejutott a legjobb tíz versenyző közé, most azonban újabb kemény pillanatok vártak rá a farmgyűlésen.

A legutóbbi farmgyűlést egyetlen versenyző várhatta hátradőlve, mégpedig Dudás Miki, aki nemrég 1 millió forintot nyert az egyik játék során. Nem sokkal később a védettségi játékot is behúzta, így nem volt oka félni attól, hogy ismét párbajoznia kell.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2