Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,54 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
460,07 Ft
Bitcoin
63,088 $

Farm VIP 2: sokan nem örülnek, hogy Holló nyert, kemény kritikákat kap

Ahogy az várható volt, Buzás Dóri táborának jó része nagyon nem elégedett a végeredménnyel, keményebb kritikákat is kap a győztes.

Fotó: Instagram/Farm VIP
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Fehér Hollót eleinte sokan leírták, nem tartották az esélyesek között, majd szép lassan kiderült, hogy okosan, taktikusan helyezkedik, és közben ügyes a feladatokban. Noha nincs komoly sportmúltja, megállta a helyét a mezőnyben.

Legnagyobb ellenfele már az elődöntőben kiesett, Kammerer Zoli ellen talán még keményebb dolga lett volna, mint Buzás Dórival szemben. A fiatal lány az Exatlon után egy újabb döntőt bukott el, és egyáltalán nem volt szerencséje. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

A finálé alatt eleinte Holló került hátrányba, majd fordult a kocka, és onnantól kezdve végig a későbbi győztes volt előnyben. Ez a különbség hatalmas is volt, és ha Dóri csak kicsivel szerencsésebb bizonyos helyzetekben, akkor gyakorlatilag biztosan ő nyeri meg a versenyt.

Farm VIP 2: kegyetlenül beszólt Barbie Kammerernek, szerinte borzalom, mennyire megöregedett

Lapozó: 1 2

Egyre több állam sürgeti, hogy az iskolákban tiltsák be a telefonokat

Egyre több tanár panaszkodik arra, hogy a diákok filmeket néznek, videókat és fotókat küldözgetnek egymásnak a tanórákon, ahelyett, hogy figyelnének.