Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,433 $

Máris itt az év videója a Forma-1-ből?

Egy nagyon laza kis videóval köszönt be a Forma-1 2024-es mezőnye, ami remekül lett összerakva, érdemes megnéznetek.

...svg content...Fotó: EPA/ALI HAIDER
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy elrajtoljon a Forma-1 mezőnye 2024-ben, ami amiatt is különleges lesz, mert Lewis Hamilton az utolsó versenyeire készül a Mercedesszel. Egy ideje hivatalos, hogy 2025-től az ősi rivális Ferrarinak fog versenyezni, ráadásul Charles Leclerc csapattársaként, amivel komoly kockázatot vállal.

Még az sem kizárt, hogy Fernando Alonso kerül a Mercedeshez, aki hiába jár a 40-es éveiben, még mindig az egyik legjobb. Akár Max Verstappen mellett is képes lenne egy nagyobb dobásra, hiába tartják a leggyorsabb versenyzőnek a holland világbajnokot, aki sorozatban a negyedik világbajnoki címét szerezné meg. Soron kívül EB 2024: itt a magyar kezdő Svájc ellen, Gulácsi véd

Az évadnyitó Bahreini Nagydíj a következő hétvégén kerül megrendezésre, és már a tesztnapokon is túl vagyunk. Remek hangulatban telt a bahreini tesztsorozat, amit Leclerc zárt az élen a Ferrarival, de ezekből az időkből még nem szabad kiindulni, a java csak az időmérő edzésen fog következni, amikor eleresztik a motorokat, és megmutatják a csapatok a foguk fehérjét.

Senki ne gondolja azt, hogy nem a Red Bull áll az élen, mivel valószínűleg továbbra is ők a leggyorsabbak. Ha azonban szorosabb lesz a bajnokság, mint tavaly, akkor elégedettek lehetünk. Igaz, annál csak szorosabb lehet, és jót tenne az F1-nek, akárcsak egy Ferrari-cím, amire nagyon rég volt példa. Jövőre majd Hamiltonnal? Kiderül!

Alább egy igazán laza videót láthatunk, miközben az összes új autót egymás mellé rakták a rajtrácson Bahreinben. A srácok közben köszöntötték egymást, lazultak egy kicsit, Bottas frizurája ismét téma volt. Mindig jó látni azt, hogy valamilyen szinten családként működik a mezőny, és ilyenkor még mindenki izgatott.

Rossi szerint az első félidőben lefocizták a válogatottat, és vállalja a felelősséget

Marco Rossi magyar szövetségi kapitány senkire sem akar ujjal mutogatni, de Svájc ellen kevés játékostól látott jó teljesítményt az Európa-bajnokságon.

Rossi szerint valószínűleg nem sokan fogadnának rájuk Németország ellen

Marco Rossi biztos benne, hogy nem sokan fogadnának rájuk Németország ellen az Európa-bajnokságon, de csak várjuk ki a végét.