Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Már pénteken időmérőt rendeznek az F1-es Bahreini Nagydíjon, kövesd élőben

Élőben adja a televízió az F1-es Bahreini Nagydíj programját, és már pénteken időmérőt rendeznek, nem sokkal az FP3 után.

...svg content...Fotó: EPA/ALI HAIDER
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő
TÉMÁK

Csütörtökön vette kezdetét az évadnyitó F1-es Bahreini Nagydíj az első két szabadedzéssel. Ideje korán autókat láthattunk a sivatagi aszfaltcsíkon, és egyelőre nehéz megjósolni a végeredményt, még akkor is, ha sokan a Red Bullt tartják a nagy favoritnak. Az időmérő már sokkal tisztább képet fog erről adni, de így is érdemes pár futamot várni az esélylatolgatással.

Az M4 Sport a továbbiakban is élőben adja az eseményeket, ahogyan az FP3-at is. Az utolsó szabadedzést 13 óra 30 perctől láthatjuk Szahírból, ahol már javában készülődnek a csapatok az időmérő edzésre. Az izgalmasnak ígérkező kvalifikációt pedig 17 órától közvetíti az M4 Sport, érdemes lesz figyelemmel követni az eseményeket. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Egy 17 éves fiút gyanúsítanak a két nő leszúrásával

Kiderült, hogy időközben elfogták azt a 17 éves fiút, akit gyilkossággal és gyilkosság kísérlettel gyanúsítanak Angliában.