Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,59 Ft
Euró
390,35 Ft
Font
463,08 Ft
Bitcoin
67,710 $

Hihetetlen, de igaz: Brad Pitt F1-es autóval versenyez (videó)

Brad Pitt az új filmjében F1-es pilótát alakít, és mint azt látni fogjuk a felvételeken, valóban ott ül a volán mögött, ami már önmagában nagy élmény lehetett számára.

...svg content...Fotó: EPA/PETER POWELL
Kult
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ezt talán még Tom Cruise is bánja, aki évekkel korábban egyszer vezethette a Red Bull egyik F1-es autóját. NASCAR-os filmben (Mint a villám) ugyan már szerepelt évtizedekkel ezelőtt, ami óriási siker volt, és nagyot lendített a karrierjén, azóta nem játszott hasonló filmekben.

Korábban Stallone próbálkozott hasonlóval a régmúltból, ám nem tudták megszerezni a királykategóriás jogokat, így az IndyCar lett a befutó. A Felpörgetve így is jó film lett, most pedig Brad Pitt F1-es mozija szakíthat a mozikban, és várhatóan nem kicsit. Soron kívül Irány strandolni, 34°C is lehet hétfőn

Egy ideje tudni lehetett, hogy Brad Pitt főszereplésével készül a film, ami már időszerű volt a Niki Lauda és James Hunt csatáját feldolgozó mozi után. Sőt, Sennáról is készült egy alkotás, amire szintén érdemes lesz odafigyelni, ám most maradjunk az F1 névre keresztelt filmnél, benne Pittel, aki valóban volán mögé ült. Az első teasert erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Szijjártó Péternél betelt a pohár, keményen odaszólt

A magyar külügyminiszter elítéli, amit Brüsszel csinál Orbán Viktor és a magyar kormány ellen, de ez szerinte nem több, mint egy gyerekes bojkott és szájkarate.

Egyszerre négyen rohantak egymásba az M3-ason

Újabb baleset történt az M3-as autópályán, legutóbb hétfő reggel a XV. kerületben, ahol négyen mentek egymásnak.

Irány strandolni, 34°C is lehet hétfőn

Igazi strandidő vár ránk hétfőn, sok napsütéssel és magas hőmérséklettel, de a közelében nem leszünk a korábban tapasztalt hőségnek.