Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,34 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,802 $

Egy rendkívül izgalmas F1-es Brit Nagydíj várhat ránk vasárnap

Élőben adja a televízió a 2024-es F1-es Brit Nagydíjat, ami az év futama lehet, eddig minden jel erre mutat.

...svg content...Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Red Bull dominanciája egyik pillanatról a másikra tűnt el, köszönhetően a McLaren rendkívüli fejlesztési csomagjának, és annak, hogy a „bikák” fejlesztései nem várt módon kissé félrementek, és egyelőre nem érték utol magukat.

Sőt, időközben a Mercedes is megérkezett, de lehetséges, hogy már túl későn. Ha azonban a következő pár versenyen Verstappen nem fog tudni nyerni, még érdekesen is alakulhat a bajnokság végjátéka. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Most minden messze szorosabb lenne, ha az idény elejétől kezdődően látjuk a jelenlegi erősorrendet. Russell indul az élről a Brit Nagydíjon, közvetlen Hamilton előtt, majd jön Norris, és csak utána Verstappen. Az M4 Sport 10 óra 50 perctől adja az F2-es futamot, 15 órától pedig a pilótaparádét, míg 16 órától az F1-es versenyt láthatjuk a televízióban.

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.