Ezzel a lapkakészlettel érkezik a Redmi új gamer telefonja

Xiaomi
not image

Kulcsár Péter

2021.április.23 - 00:15

Mindössze néhány napra vagyunk attól, hogy a Xiaomi végre felfedje vadonatúj gamer okoseszközét, mellyel kapcsolatban ismét fontos részletek derültek ki.

A Redmi K40 modellszéria videójátékosok számára kifejlesztett speciális kiadása igazán különleges gyöngyszeme lehet a Xiaomi idei felhozatalának, amire bizonyíték lehet az is, hogy a készülék szívében a Dimensity 1200 chip duruzsolhat majd.

A MyFixGuide hírportál szúrta ki a legújabb reklámokat és ízelítőket, melyek alapján a vékony, egyben hatalmas kijelzővel ellátott okostelefon megfelelő működését egy masszív, 5 000 mAh-ás akkumulátor biztosíthatja.

A Mediatek által gyártott lapkakészlet 6 nanométeres technológián alapul, szerkezetét illetően pedig egy 3 GHz-es Cortex A78 magból, három 2,6 GHz-es egységből, valamint négy darab 2 GHz-es Cortex A55 magból áll.

Az AnTuTu Benchmarkon a telefon 724 495 pontot ért el, teljesítményével pedig több, jóval drágább mobilt is maga mögé utasított. A pletykák szerint a Redmi K40 Gaming Edition a Samsung E4-es AMOLED kijelzőjét kaphatja, ami 144 Hz-es képernyőfrissítési sebesség elérésére lesz képes.