Ezeket kellene megfogadnod / elengedned 2020-ra

not image

A T-800-as

2019. november 28. - 21:52

Az új esztendő új lehetőségeket is jelent, de fontos, hogy bizonyos dolgokat magunk mögött hagyjunk. Ezúttal csillagjegyekre bontva adunk pár tippet ahhoz, hogy a 2020-as esztendő jobb legyen számodra.

Nem mindenki hisz a horoszkópban, de bárhogyan is gondolkozunk, igenis számít, hogy milyen csillagjegyben születtünk. Ezzel alapvető tulajdonságokat kaptunk, ugyanakkor mindez nem jelenti azt, hogy ne tudnánk változtatni.

A változás lehet jó és rossz, de soha nem semleges! Mindig van okunk változtatni, nemcsak magunk miatt, hanem a minket körülvevő emberek kapcsán is, legyen szó a munkatársainkról, osztálytársainkról, a családunkról vagy a párunkról.

Az ember hajlamos megfogadni bizonyos dolgokat egy új esztendő hajnalán, de pár hét leforgása alatt mindent elfelejtünk. A legfontosabb, hogy amit megfogadunk, annak valóban legyen értelme számunkra, és azt vigyük is végig. Ez olyasvalami, ami minden csillagjegy szempontjából fontos.

KOS

El kell engedned azokat az embereket, akik korábban bántottak. Kizárólag előre kell tekintened, és nem hátra. Képesnek kell lenned arra, hogy változtass, és ne fejjel a falnak hozz döntéseket.

BIKA

Hinned kell a belső boldogságban, ami igazán boldoggá tesz. Ha makacs maradsz, akkor annak nagy árat is fizethetsz, akár a baráti kapcsolataidban is. Félre kell tenned a rugalmatlanságodat, és nyitnod az új dolgok felé. Áldozd fel a kényelmetlenséget, és adj minél többet!

IKREK

Nehéz megállnod, hogy ne flörtölj, ami időközönként kellemetlen helyzetbe hoz. Okosabban kell gondolkodnod, ha erre az útra lépsz. Bízz azokban, akik igazán szeretnek, és tartsd magad távol azoktól, akik bizalmatlanok. Először azonban neked kell rendet tenned odabent!

RÁK

Nem szabad túl érzékenynek lenned! Bizonyos dolgok, amik zavarnak, egyszerűen csak engedd el azokat, és máris többször leszel boldog. Ne engedd magad át a sötétségnek, és olyanokkal vedd magad körbe, akik fényt hoznak az életedbe.

OROSZLÁN

A határozott véleményed néha zavaró mások számára. Engedd el a túlzott büszkeséged és hiúságodat! Nem szólhat minden rólad, adj teret a másiknak is. Fogadd el a kritikát.

SZŰZ

A részletek fontosak, de ezt nem szabad túlzásba vinned, és el kell engedned a néhol túlzott pesszimizmust. Sokkal elfogadóbbnak kell lenned magaddal szemben, és tanulni a hibákból, nem saját magadat büntetni. Ha túl sokat aggódsz, nem lépsz előre. Ne aggódj, hanem csak lépj tovább.

MÉRLEG

Engedd el az egy helyben toporgást, és hozz saját döntéseket! Ha van egy véleményed, tarts ki mellette, és ha belekezdesz valamibe, csináld végig!

SKORPIÓ

El kell döntened, hogy mit is akarsz valójában, és ki az a személy, aki valójában vagy. Nem mehetsz csak a saját fejed után. Képesnek kell lenned a megbocsátásra, ahelyett, hogy megsértődj és bezárkózz.

NYILAS

Nem lehet mindenkinek megfelelned. Túl könnyen sem vehetsz egyes dolgokat, különösen a munkádban. Felelősséget kell vállalnod a döntéseidért, és elengedned a kiszámíthatatlan és türelmetlen énedet.

BAK

Ha túl makacs vagy, el fognak fordulni tőled. El kell engedned a makacsságot, és a pesszimizmust. Pozitivitásra van szükséged, nemcsak a magánéletedben, hanem minden más területen is. Sokkal többre vagy képes, mint azt gondolják. Ezért azonban tenned kell, és ne akarj önző döntéseket hozni!

VÍZÖNTŐ

Nincs két ugyanolyan ember, és ezt el kell fogadnod! Nem tudsz mindenkin változtatni, így nem lehetsz mindenki számára megfelelő. Tapintatosabbnak kell lenned, és kétszer is meggondolnod ha egy markáns véleményt igyekszel megfogalmazni valakivel szemben.

HALAK

Ne legyél mindig jóindulatú, mert azt emberek többsége kegyetlenül kihasználja. Ha vannak céljaid, akkor azokat érd el, ne csak ábrándozz róluk! Hallgass többet a megérzéseidre, amik sok esetben nem csalnak. Mozogj többet, érezd azt, hogy a tested él, és ilyenkor semmi mással nem foglalkozz!