Clouds
21 Budapest
Dollár
344,51 Ft
Euró
369,42 Ft
Font
428,87 Ft
Bitcoin
25,816 $

Reméljük, hogy ezek a címek bekerülnek a PS Plus áprilisi kínálatába

TÉMÁK:
#április
Fotó: Sony
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Sony egyelőre csak egy PS Plus játékot erősített meg áprilisra, ám rengeteg olyan cím van, melyek még bejelentésre kerülhetnének.

A Sony a tervek szerint március 29-én, szerdán fogja leleplezni a következő adag PS Plus ingyenes játékpakkot, és a játékosok is tűkön ülve várják a nagy bejelentést. Visszatekintve a márciusi kínálatra, jó címek kerültek be, ám nem kiemelkedőek, és érdemes megemlíteni a Battlefield 2042 körüli negatív véleményeket is.

Soron kívül Földrengés volt Horvátországban

Remélhetőleg azonban az április már zökkenőmentesebben indul: a PS Plus ugyanis nemrég megerősítette, hogy Day One játékként érkezik a Meet Your Maker, egy építkezős-vadászós multiplayer.

Noha nem olyan ismert, mint például egy Battlefield, könnyen lehet, hogy a Rocket League-hez és a Fall Guys-hoz hasonló sikereket fog elérni, ahogy megjelenik.

A másik két címet azonban lehetetlen lenne megjósolni, de lenne pár tippünk arra, hogy mely két játék illene tökéletesen a Meet Your Markerhez. Fontos megjegyezni, hogy az alábbi lista csupán egy „kívánságlista”, vagyis nem megerősített értesülések.

Mindenesetre, úgy véljük, mindenki jól járna azzal, ha az alábbi címek valamelyike kerülne be áprilisban:

  • PS5: Ratchet and Clank: Rift Apart, World War Z, Resident Evil Village.
  • PS4: Burnout Paradise Remastered, Valkyria Chronicles 4 Complete Edition
  • PS3: Journey
  • PSP: Tales of the World: Radiant Mythology
  • PS2: Tekken 2, Ico
  • PS1: Dino Crisis