Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Exatlon: totálisan mélyen a bajnokok, eltűnt belőlük a régi tűz, mi lesz így?

Fotó: Instagram/Palik László
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mintha eltűnt volna az igazi tűz a bajnokokból, amit a kihívók is látnak, ez pedig a lehető legrosszabb hír a riválisoknak.

Azzal, hogy Franciska is kiesett a sorból, totálisan megváltozott a bajnokcsapat dinamikája, eltűnt a tűz és sorra jönnek a rossz eredmények. Szintén lesújtó hír, hogy Janka a betegsége miatt már napok óta nem érhető el, és nincs a csapattal.

Soron kívül Kemény fagyok után ismét 20 fok következik

Ezek után kicsit sem volt meglepetés, hogy a bajnokok elbukták a csütörtököt, tehát ma közülük fog valaki kiesni az Exatlonból. Luca már biztos párbajrésztvevő a rossz statisztikája miatt, aki ellen Iza vagy Lilkó fog megmérkőzni.

Közben a kihívók az újabb nyertes nap után nagyon boldogan tértek vissza a villába és egyetértettek azzal, hogy a bajnokoknál valami nagyon nem stimmel. A pirosak már messze nem olyan félelmetesek, semmilyen szinten.

„Egy pillanatig nem hagytunk ma esélyt a bajnokoknak egyébként.” – mondta Viktor a közös beszélgetés során. „Azt gondolom, hogy talán még nem is volt ennyire kontrasztos egy végjáték, ahol ilyen nagy különbség lett volna.” – vette át a szót Anna.

Sarka Kata nem kicsit robbantotta be az Instát a róla készült képekkel

„A bajnokoknál is azt láttam, nagyon próbálták megőrizni a jó kedvet a futamok között, próbálták egymást felspannolni, hogy ne az legyen, hogy nagy a különbség és elmegy a jó kedvük, és hozták már fel nagy különbségről.”

Bálint is látja a differenciát. „Viszont az látszott rajtuk, hogy nagyon összetörtek, hogy mi történt. Tényleg nem tudom, hogy mi baj lehet velük, mert látszik, hogy egy kicsit nem olyan energikusak. Őszintén, nem nagyon tudom, hogy mi lehet az oka a bajnokok mélyrepülésének.”

„Azt látom, hogy kezd eltűnni a régi tűz a szemükből, ami mindig is bennük volt, és fura ezt látni rajtuk, hogy így megváltoztak, mert szerintem eddig nem ezt a bajnokcsapatot láttuk, mint most.” – tette hozzá Bálint.