Dollár
431,58 Ft
Euró
423,14 Ft
Font
482,17 Ft
Bitcoin
19,351 $

Bődületesen szexi ezen a képen Exatlon-Franciska, ilyen most a fenékformája

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
not image

Hujber Dávid

2021. július 12. - 00:19

Abszolúte csúcsra járatja a szexi képeket Szabó Franciska, aki sokak számára egy igazi álomnő, de még mindig vannak, akik kritikákkal illetik.

Ehhez már hozzászokhatott az évek alatt, és az Exatlon Hungary harmadik évadában is születtek róla keményebb hozzászólások, amiknek nincs helye a közösségi médiában. Mivel a verseny ideje alatt a versenyzők nem használhatták a telefonjaikat, Franciska sem tudhatott ezekről a kommentekről.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Nyilván a kiesését követően már mindent átnézhetett, de jobb inkább nem foglalkozni az ilyen durva véleményekkel, amik egyáltalán nem építik az embert, sokkal inkább csak rombolják. Franciska pedig fejlődni szeretne és a pozitív dolgokra koncentrál.

Mióta hazatért Magyarországra, szinte csak utazik, és Mexikóból Amerika felé vette az irányt. Időről időre jelentkezik az Instagram oldalán keresztül, hogy információkat osszon meg magáról, például az aktuális kinézetéről.

Rubint Réka teste 40 év felett is büntet

Franciska nagyon nagy ütemben fejlődik, és talán minden eddiginél keményebben edz, aminek láthatói jelei vannak. Most például az aktuális fenékformáját mutatta be, ami igencsak látványosra sikeredett.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.