Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,41 Ft
Euró
394,09 Ft
Font
460,21 Ft
Bitcoin
62,175 $

Bődületesen szexi ezen a képen Exatlon-Franciska, ilyen most a fenékformája

Abszolúte csúcsra járatja a szexi képeket Szabó Franciska, aki sokak számára egy igazi álomnő, de még mindig vannak, akik kritikákkal illetik.

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ehhez már hozzászokhatott az évek alatt, és az Exatlon Hungary harmadik évadában is születtek róla keményebb hozzászólások, amiknek nincs helye a közösségi médiában. Mivel a verseny ideje alatt a versenyzők nem használhatták a telefonjaikat, Franciska sem tudhatott ezekről a kommentekről.

Nyilván a kiesését követően már mindent átnézhetett, de jobb inkább nem foglalkozni az ilyen durva véleményekkel, amik egyáltalán nem építik az embert, sokkal inkább csak rombolják. Franciska pedig fejlődni szeretne és a pozitív dolgokra koncentrál. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

Mióta hazatért Magyarországra, szinte csak utazik, és Mexikóból Amerika felé vette az irányt. Időről időre jelentkezik az Instagram oldalán keresztül, hogy információkat osszon meg magáról, például az aktuális kinézetéről.

Rubint Réka teste 40 év felett is büntet

Franciska nagyon nagy ütemben fejlődik, és talán minden eddiginél keményebben edz, aminek láthatói jelei vannak. Most például az aktuális fenékformáját mutatta be, ami igencsak látványosra sikeredett.

Lapozó: 1 2

Egyre több állam sürgeti, hogy az iskolákban tiltsák be a telefonokat

Egyre több tanár panaszkodik arra, hogy a diákok filmeket néznek, videókat és fotókat küldözgetnek egymásnak a tanórákon, ahelyett, hogy figyelnének.