Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,84 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
467,66 Ft
Bitcoin
64,251 $

Exatlon: Palik Dóri nevét üvölti, aki hatalmasat esett

A figyelmesebbek kiszúrhatták, hogy Dórinak volt egy igen furcsa jelenete a keddi versenynapon, és lehetséges, hogy jobban megütötte magát.

...svg content...Fotó: Istagram/Buzás Dorottya
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Továbbra is Dóri az egyik legjobb képességekkel rendelkező versenyzője az Exatlonnnak, de nem egyszer bizonyították a társai, hogy nem legyőzhetetlen. Ugyanakkor ő a legesélyesebb, főleg azok után, hogy sérülés miatt Franciska kiesett és Janka már hosszú ideje beteg.

Dórinak néha azon megy el a köre, hogy főként izomból próbálja megoldani a feladatokat, és nemigazán céloz vagy koncentrál. Néha pedig szimplán kapkod, aminek nagy árat is fizethet, de egyelőre nem volt súlyos sérülése. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Kedden egy életre szóló élményért harcoltak a versenyzők, és volt egy nagyon furcsa jelenet, amit be is vágtak a szerkesztők a teaserben. Palik László Dóri nevét üvölti, aki közvetlen előtte esett el. A mozdulat nem volt túl szerencsés, és alulról próbálta megfogni az elemet.

Vasvári Vivien ebben a szettben úgy néz ki, mint egy római istennő

Reméljük, hogy nincs szó sérülésről, de hamarosan ez is kiderül, hiszen 19 óra 40 perctől kezdődik az új rész a TV2-n, benne a négy újonccal, akik rendesen beleszólhatnak a küzdelmekbe, mely leginkább a bajnokoknak jöhet jól.

A bajnokok egy rosszabb szériát követően tértek vissza, és egyelőre úgy tűnik, hogy képesek lehetnek felállni a padlóról, többek között a rögtön remekül teljesítő Andrásnak is, aki a táncversenyek világából nyergelt át Dominikára.