Clouds
21 Budapest
Dollár
359,72 Ft
Euró
388,30 Ft
Font
433,51 Ft
Bitcoin
23,455 $

Exatlon: Zalán kimondta, el van törve a lába

Fotó: Instagram/Novák Zalán
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint derült égből a villámcsapás, úgy közölte a hírt Novák Zalán a társaival a helyzetet, noha eddig úgy tűnt, hogy nincs szó csonttörésről.

Zalán ugyanazt a szerepet próbálja végigvinni az Exatlon Hungary All Star-ban, mint a korábbi évadban, a Farm VIP-ban, vagy a Totemben. A csapat legnagyobb része hallgat rá, de az már tisztán látszik, hogy Peti kívülállóként van jelen.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

Volt egy igen kellemetlen beszélgetésük a csapattársukkal, aki kirekesztve érzi magát, és annak ellenére, hogy hozzájuk került az előny, elég furcsa hangulatban kellett lefeküdniük. Zalán is nagyon őszinte volt, és elárulta, hogy eltört a lába, így például Peti problémája nem is igazán probléma.

Hogy ez most mit jelent a folytatást tekintve, érdekes lesz látni, mert törött lábbal lényegesen csökkennek az esélyei, hiába van most rajta lábrögzítő. Ő azonban eltökélt, ha az orvosok közlik vele, hogy nincs tovább, akkor is folytatni akarja.

Hatalmas tömeg állt Horváth Gréta mögé, nők és férfiak egyaránt: ismét üzent

„És akkor beszéljünk az őszinteségről! Nekem srácok, el van törve a lábam! El van törve a lábam!” – hangsúlyozta Zalán, aki azonban továbbra sem hajlandó feladni, akkor sem, ha az orvosok közlik vele, nincs tovább.

Lapozó: 1 2