Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,75 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
467,81 Ft
Bitcoin
64,253 $

Exatlon: nagyon súlyos sérülésekről beszélt az újonc, sokkolta a társakat

Anna még fel is kapta a fejét, amikor Csepel elkezdett beszélni a sérüléseiről, amik egészen 23 éves koráig elkerülték, de azóta belehúzott.

...svg content...Fotó: Instagram/Cservenák Csepel
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Csepel azon négy játékos egyike, akik újoncként csatlakoztak az Exatlon mezőnyéhez, de az első napja nem sikerült túl erősre, bele kell húznia, ha nem akar bajba kerülni, hiszen jobb tempóra van szüksége, és egyelőre az ügyességi sem fekszik neki.

Másnap reggel elkezdte mesélni a sérüléseit, amik között volt pár súlyosabb is. Ha jól lehetett hallani az interjújából, akkor egy alkalommal még a tüdeje is kilyukadt. Anna ekkor kapta fel igazán a fejét, szóval valószínűleg arról lehetett szó. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

„23 éves koromig nem volt egy darab csonttörésem sem, pedig már 10 éve BMX-ezek, de 23 éves koromban eltört a kulcscsontom, bordám, meg kilyukadt a tüdőm. Azóta kicsit rám jár a rúd, mert gyűjtöm a sérüléseket.”

Gréti is meglepődött azon, amiket az újonc mondott: „Abból, amit Csepi reggel mondott, hogy mi minden történt vele, mennyi sérülése van, arra következtetek, hogy szeret veszélyesen élni, és nem nagyon félti magát, ami jó ebben a játékban, hiszen akkor tudunk elég gyorsak lenni, ha nem féltjük magunkat.”

Exatlon: Gréti azonnal elkezdett pletykálni Annáról és Viviről, több néző is kiakadt

„Viszont a pályán mondta, hogy kicsit óvatosan jön, lehet, hogy ebből kifolyólag, de úgy gondolom, hogy fog még gyorsulni, és ezt maga mögött fogja hagyni, ezeket a félelmeit, mert ő egy ilyen belevaló srác.”