Exatlon: Gréti azonnal elkezdett pletykálni Annáról és Viviről, több néző is kiakadt

Fotó: Instagram/Szente Gréti
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gréti hatalmas elánnal vágta bele magát a beszélgetésbe a két újonccal, de közben teljesen másképp állított be egy sztori Anna és Vivi között, mint a valóság.

A fiatal lány valószínűleg még csak nem is sejti, hogy mennyi utálója lett, röviddel azután, hogy megérkezett az Exatlonba. Azóta számos kemény kritikát kapott, amiért rendszeresen beszél az emberek háta mögött, ami nem tetszik az embereknek.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

Igazán azzal verte ki a biztosítékot, amikor az előző héten Vivit faggatta, és úgy állította be a helyzetet, mintha Anna kicsit eltávolodott volna tőle, de távolról sem volt erről szó. Vivi már akkor furcsállta a dolgot, és elmondta Annának a sztorit, aki azt mondta, ne is fogalmazzon ezzel.

Közben megérkezett a két újonc fiú a kihívókhoz, majd Gréti rá is kezdett a pletykálásra, ami kissé furcsán is jött, hogy rögtön ezzel nyit. Ami igazán megütötte az ember fülét, az az, amikor ismét Viviről és Annáról kezdett beszélni.

„Anna? Ő gondolom, elég szimpatikus, most is. Ő ilyen kis mindig vidám, energiabomba a csajszi, egy motivátor, mindig mosolyt csal az arcunkra, Vivivel együtt, ők nagyon jól megvannak. Vivi egy humorzsák.” – kezdte Gréti a beszélgetést.

Így néz ki 45 évesen Reese Witherspoon, Doktor Szöszi

„Nagyon egy húron pendülnek. Azt nem tudhatjátok, hogy múlt héten volt egy kis megingás a kapcsolatunkban, mert hát Annának nem jöttek össze a dolgok a pályán, és magában akarta ezt lerendezni, és ezt nem osztotta meg Viviel az érzéseit.”

„Kicsit ez az intim kapcsolatuk felborult, én úgy érzem, legalábbis kívülről olyan volt.” – tette hozzá Gréti. Sok nézőnek nagyon furcsa volt, hogy rögtön erre a témára tért ki, noha Vivi is elmondta, hogy semmi gond nincs köztük Annával, és nem is volt.

A hozzászólások sem maradtak el, volt belőlük bőven:

„Pletykakirálynő beindult. Azt hiszi, ezt a két fiút érdekli ez a saláta. Nézték a műsort, tudják, ki vagy. A játék menne annyira, mint a pletyka, mert ott csak pózolgat, lesz még itt keverés kavarás…”

„Nem bír magával a kis barbie…”

„Hát ez a Gréti tényleg gáz, már megy a témázás, pedig a fiúkat rohadtul nem érdekli, hogy mi volt Vivi és Anna között….ami nem is volt, csak Gréti pletykafészek nem bír magával.”

„Kíváncsi lennék, ha ezt valaki majd visszamondja, akkor milyen bomba fog robbanni!!!”

„Amúgy nem tudom, Gréti szerint a fiúk nem nézték előtte a műsort?”

„Ez a Gréti olyan, mint a szomszédom, minden percben azt nézi, ki mit csinál, hogyan, miképp az utca kamerája, ha valami történik az utcába és hogy ha vége nem tudja tovább nézni, azt mondja, be kell menni, mert vége a mozinak. Grétikém, menjél haza magadnak te álszent pletykafazék.”

„Gréti, talán azért verted be a fejed, hogy ne kelljen párbajozni! Most meg ottmaradtál, hogy csináld a pletykát! Inkább a pontokat kéne hozni!”

„Te jó ég, Gréti borzalmas keverőgép. Szörnyű!”

„Grét megint hozza a formáját, megint mondja a semmit, ezzel a lánnyal tényleg bajok vannak, és nem szégyelli magát”

„Ez a Gréti csaj mással sincs elfoglalva, minthogy másokról beszéljen, nem feltétlen rosszindulatból, inkább fiatalkorának tudhatjuk be, de valaki rászólhatna már, hogy magával foglalkozzon, ne mással!”

„Ez a Gréti rettenetesen idegesítő, most is kibeszélt mindenkit, nagyon gáz a csaj irritáló.”