Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Exatlon: na ne, itt az újabb súlyos sérülés?

Fotó: Instagram/Palik László
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy nagyon rossz előjel bukkant fel a következő adást illetően, ami lehetséges, hogy újabb súlyos sérülést jelent.

A csütörtök és a péntek egy nagyon izgalmas napot hozott, páratlan élmény volt figyelni azt, ahogy a bajnokokból és a kihívókból összeállt magyar válogatott milyen harcot vívott Mexikó, vagyis a legjobbak ellen.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Hatalmas meglepetésre a világ legjobbjai kikaptak az első napon, ráadásul nem kis különbséggel, míg pénteken visszavágtak, köszönhetően annak is, hogy Krisztián átadta a helyét Andrisnak, aki még csak pontot sem gyűjtött, akárcsak Iza és Dóri.

Ez sokba került számokra, majd a döntőben egy hajszállal a mexikóiak húzták be a győzelmet, így még mindig nem sikerült legyőzni őket, bár most valóban közel álltak hozzá a magyar versenyzők, akik hétfőn visszatérnek a pályára.

Valahogy éreztük, hogy megint történni fog valami, és nem csalt a megérzésünk, mivel a hétfői adás trailerének legvégén egy szirénázó mentőautót láthatunk, ami arra utalhat, hogy súlyos sérülés történhetett, de reméljük, nem erről van szó.

Exatlon: egy eddig nem látott kép Annáról és Benőről

Az idei szezonban Dani és Franciska távozott idő előtt súlyos sérülés miatt, a két nagy esélyes, míg Janka, aki ugyancsak eljuthatott volna az Exatlon döntőjéig, egy betegség után kellett elhagynia Dominikát. Hétfő este minden kiderül – 19:40, TV2.