Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Exatlon: Luca és Iza jobb, hogy nem hallotta Dóri és Gréti beszélgetését róluk

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ebből adott esetben nagyobb vita is lehetett volna, főleg Iza részéről, akiről elég furcsán beszélt a fiatal kihívó.

A hétfői napot a vártnál könnyebben hozták a kihívók, többek között amiatt is, mert már nem volt ott Zsófi, aki rendre biztos pontot jelentett a bajnokoknak. Már a versenynap elején érezni lehetett, hogy ez a hajó elment.

Soron kívül Nem kell aggódni, a következő napokban sem lesz hiány tojásból

Luca is rendkívül feszültnek tűnt, aki talán a legnehezebben viseli el a kudarcot a bajnokoknál, de Iza sem lehetett túl boldog, bár ő még csak most tért vissza a betegségét követően. Janka nagyon hiányzott, aki szintén beteg lett.

„Szerintem Luca extrán feszült volt, vagy ideges volt amiatt, hogy elvesztette… az első futamánál láttam, hogy nagyon-nagyon ideges. Álltam, néztem… Jó, mondom, rendben.” – kezdte Dóri Lucáról a versenyt követően.

Ezután Gréti vette át a szót. „Ő nagyon sokszor ilyen. Azt vettem észre, ha általában nem sikerülnek neki a futamok, akkor minden az arcára van írva, rögtön ilyen mufurc lesz, nem is pacsizik.” – mondta a véleményét Gréti, majd Dóri nevetésbe tört ki a TV2 kamerái előtt.

„Ne nevess! Tényleg olyan, mint egy kis dühös manó.” – folytatta Gréti. „Megvan Dani párja…” – reagált Dóri nevetve, bár azt elismerte, hogy szerinte a bajnok sokat változott, már nem fütyül annyira zavaró módon a pálya szélén.

Király Linda nehezen dolgozza fel a gyászt

„Azt vettem észre, hogy velem szemben Luca mindig nagyon kedves, de a mai rész az…” – osztotta meg a véleményét Dóri, ami után Gréti Izáról kezdett el beszélni. „A másik meg Iza. Olyan, mint egy két lábon járó hangosbemondó, de komolyan.”

„Ahogy így mindig ordít, kitör belőle ezen a hangon… annyira bumfordi a hangja szegénynek, nem tudom.” – mondta nevetve.