Király Linda nehezen dolgozza fel a gyászt

Fotó: Instagram/Király Linda
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Még mindig mélyen lehet Király Linda, teljesen érthető módon, hiszen nagyon sokáig volt vele a kedvence.

Ilyenkor azonban az ember úgy érzi, hogy ez oly kevés idő, hiszen ha szeretünk valakit, az idő relatívvá válik. A kutyáknak pedig sajnos nem jut túl sok belőle, már „soknak” számít, ha egy kis kedvenc tizenöt évet él.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

Annyi sok csodálatos emléket okoznak nekünk, és náluk önzetlenebb élőlény nem is létezik, és már nem is fog. Ennek ellenére még mindig túl sokan vannak a Földön, akik kegyetlenül bánnak velük, és nem nyerik el méltó büntetésüket.

Linda március hónap elején vesztette el Sevent, aki rendkívül fontos volt számára. Mi is szomorúan fogadtuk a hírt, hiszen többszörösen tudjuk, milyen érzés, amikor egy kutya, aki szintén családtag, az örök vadászmezőkre távozik.

Győzike nem aprózta el, egy nyitott tetős Bentley-vel élvezte a napsütést

Az énekesnő értetően szomorú, nem sok idő telt el Seven halála óta, aki nagyon hiányzik neki. A feldolgozásban Brooklyn segít, aki még nagyon pici, és reméljük, hogy Sevenhez hasonlóan hosszú évek adatnak meg számára.

„Nagyon hiányzik viszont Brooklyn segít feldolgozni az utána maradt űrt.” – írta a posztjában Linda, aki ezen a képen még a két kedvencével volt. Az egyik utolsó közös kép, amin mindhárman szerepelnek, mivel azóta Seven az égiekhez került, onnan figyeli a gazdáját.