Exatlon: Krisztián ezzel magyarázza, miért adja át a biztos helyét Mexikó ellen

Fotó: Instagram/Somhegyi Krisztián
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Könnyen lehet, hogy ez egy nagyon rossz döntés lesz Krisztián részéről, mivel Andris nincs azon a szinten, mint ő, és Mexikó talán nem fog még egyszer ekkora esélyt adni.

Ezelőtt egy alkalommal sem tudták legyőzni Mexikót a magyarok, de a harmadik évad bajnokaiból és kihívóiból verbuválódott válogatott rettentő erősnek bizonyult, és nemigazán adtak esélyt a világ legjobbjainak, nem kis meglepetésre.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

Ezzel azonban nem ért véget a harc, mert péntek este jön a visszavágó egy másik pályával, és ha ott Mexikó nyer, akkor a döntő következik. Krisztián pedig arra készül, hogy átadja a helyét Andrisnak, ami kockázatos lehet, mert kettejük közül teljesen nyilvánvaló, ki az erősebb.

„Pont ezen gondolkoztam, mert tegnap Andrissal beszéltem, és mondtam, ha arról van szó, és van ilyen lehetőség, akkor én nagyon szívesen ma átadom neki a helyemet, tehát akkor én leszek a tartalék.” – válaszolt arra a kérdésre, hogyan érzi a napot.

„Egy, nagyon láttam rajta, hogy akar futni, kettő, meg is érdemelné, hogy ő is fusson, és ezen is így gondolkodtam, hogy tényleg, ha lesz rá lehetőségem, akkor nagyon szívesen átadnám a helyemet.” – tette hozzá Krisztián a TV2 kamerái előtt.

Exatlon: így még soha nem láthattuk Annát, minden kitört belőle (videóval)

„Úgy éreztem, fair lenne Andrissal is szemben, ha a mai napon ő futna, mert úgy gondolom, legalább ha nem ugyanazt a teljesítményt képes hozni, mint mi hárman tegnap a két kihívó fiúval. Ez így egy kedves gesztus lenne, és úgy gondolom, hogy átadom a helyemet mára.”

„Tegnap én kifutottam magam, megtapasztaltam, hogy milyen érzés újra Magyarországot képviselni, és én nem szívesen venném el tőle ezt a lehetőséget, mert tényleg úgy gondolom, hogy Andrisnak is ott a helye a csapatban, és nem mint tartalék, hanem első számú játékos.”