Dollár
402,97 Ft
Euró
406,55 Ft
Font
480,82 Ft
Bitcoin
23,429 $

Exatlon-Franciska elmondta, mit gondol Lilla véleményéről

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
not image

Hujber Dávid

2021. március 26. - 22:17

Franciska és Lilla talán nem lesznek a legjobb barátok odakint, de a kapcsolatuk más szintre kerülhet, ha leülnek beszélgetni egymással.

Az Exatlon Hungary harmadik évadának első felében úgy tűnt, hogy Franciska és Lilla nagyon jó barátnők lesznek, ám végül ez nem valósult meg, de nem is voltak rosszban, távolról sem. Franciska Lilkó felé nyitott a legjobban, míg Lilla Jankával találta meg az összhangot.

Soron kívül 300 embernek kellett elhagynia egy társasházat a Corvin sétányon Budapesten

Miután Lilla kiesett, Franciska úgy látta, hogy Janka nyitottabbá vált, és elismerte a csapattársának, hogy több energiát érez magában, mert nagyon sokat próbált segíteni Lillának, aki lelki gondokkal küzdött, és ez kivett belőle.

Sokakat meglepett Janka és Franciska beszélgetése, amire később Lilla is reagált, már otthonról, Magyarországról. Röviden tette ezt meg az akkori instagramos kérdés kapcsán, és azóta már egyikőjük sincs versenyben, hiszen Janka is távozott, betegség miatt.

„Nagyon erős jellem, meghatározó karakter a bajnokcsapatban, ezáltal komoly befolyással van a csapattársaira.” – osztotta meg a véleményét Lilla Franciskáról, akihez láthatóan nem tudott annyira közel kerülni az Exatlon ideje alatt.

Gáspár Zsolti őszintén félti Győzikét az öngyilkosságtól

Franciska is az Instagramon reagált erre, hogy mit gondol Lilla véleményéről. „Különbözőek vagyunk, de ha megtanuljunk megérteni és elfogadni egymást, egészen szép összhang. Alakulhat ki közöttünk. A különbségek megértése és elfogadása azonban nem valósul meg egykönnyen, ha ezeket a különbségeket rossznak vagy ostobaságnak tekintjük.” – idézte Franciska a válaszában Mark Gungort.