Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,54 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
460,07 Ft
Bitcoin
63,088 $

Exatlon-Franciska elmondta, mit gondol Lilla véleményéről

Franciska és Lilla talán nem lesznek a legjobb barátok odakint, de a kapcsolatuk más szintre kerülhet, ha leülnek beszélgetni egymással.

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Exatlon Hungary harmadik évadának első felében úgy tűnt, hogy Franciska és Lilla nagyon jó barátnők lesznek, ám végül ez nem valósult meg, de nem is voltak rosszban, távolról sem. Franciska Lilkó felé nyitott a legjobban, míg Lilla Jankával találta meg az összhangot.

Miután Lilla kiesett, Franciska úgy látta, hogy Janka nyitottabbá vált, és elismerte a csapattársának, hogy több energiát érez magában, mert nagyon sokat próbált segíteni Lillának, aki lelki gondokkal küzdött, és ez kivett belőle. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

Sokakat meglepett Janka és Franciska beszélgetése, amire később Lilla is reagált, már otthonról, Magyarországról. Röviden tette ezt meg az akkori instagramos kérdés kapcsán, és azóta már egyikőjük sincs versenyben, hiszen Janka is távozott, betegség miatt.

„Nagyon erős jellem, meghatározó karakter a bajnokcsapatban, ezáltal komoly befolyással van a csapattársaira.” – osztotta meg a véleményét Lilla Franciskáról, akihez láthatóan nem tudott annyira közel kerülni az Exatlon ideje alatt.

Gáspár Zsolti őszintén félti Győzikét az öngyilkosságtól

Franciska is az Instagramon reagált erre, hogy mit gondol Lilla véleményéről. „Különbözőek vagyunk, de ha megtanuljunk megérteni és elfogadni egymást, egészen szép összhang. Alakulhat ki közöttünk. A különbségek megértése és elfogadása azonban nem valósul meg egykönnyen, ha ezeket a különbségeket rossznak vagy ostobaságnak tekintjük.” – idézte Franciska a válaszában Mark Gungort.

Egyre több állam sürgeti, hogy az iskolákban tiltsák be a telefonokat

Egyre több tanár panaszkodik arra, hogy a diákok filmeket néznek, videókat és fotókat küldözgetnek egymásnak a tanórákon, ahelyett, hogy figyelnének.