Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Exatlon: Dóri fülig érő szájjal kezdett bele a sztorijába

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A kihívók közül hárman az Exatlon harmadik évadának kezdete óta ott vannak, a többiek azóta távoztak.

Anna, Dóri és Bálint nagyon más karakterek, de egyvalami biztosan közös bennük, mégpedig az, hogy az Exatlon rajtja óta egy csapatban szerepelnek. Annának és Dórinak már kellett párbajoznia, míg Bálintnak nem, és ez valószínűleg így is marad.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Az aktuális versenynap előtt beszélgettek arról, hogy mennyi idő telt el a megérkezésük óta, ami közel sem tűnik nekik annyinak, mivel rendkívül intenzívek a napjaik a sok forgatással és a versenyekkel.

„Egyébként nekem ma megütötte a fülemet, hogy Laci azt mondta, már a hatvanadik adásnál tartunk, és ez eszméletlen.” – mondta Dorottya fülig érő szájjal a beszélgetés közben. „Elsősorban az a durva, hogy ilyen gyorsan telik az idő. Az elején azt éreztem, hogy nagyon lassú, de utána napról napra jobban begyorsult.” – szólt közbe Bálint.

„Egyébként nekem is nagyon-nagyon gyorsan telnek a napok, szóval hihetetlen, hogy már itt tartunk,” – folytatta Dóri, majd Anna vette át a szót. „Elég sok eseményt, embert, meg mindent végigasszisztáltunk, meg csapatváltozást.”

Gáspár Győzi ordítva: „Fel fog robbanni, itt fogunk meghalni mindannyian!”

„Hihetetlen, hogy ahogy kiesett egy ember, mindig jött valaki más, és minden egyes új érkezővel egy új kihívócsapat lett.” – tette hozzá Dóri. „Emlékszem, amikor még az első napon a srácokkal beültünk a helikopterbe, és akkor Dani, Geri és Ricsi mellett ültem, és el sem hittük, hogy itt vagyunk, egy repülőből fogunk kiugrani.”