Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,80 Ft
Euró
393,55 Ft
Font
467,47 Ft
Bitcoin
64,339 $

Exatlon: Dóri fülig érő szájjal kezdett bele a sztorijába

A kihívók közül hárman az Exatlon harmadik évadának kezdete óta ott vannak, a többiek azóta távoztak.

...svg content...Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Anna, Dóri és Bálint nagyon más karakterek, de egyvalami biztosan közös bennük, mégpedig az, hogy az Exatlon rajtja óta egy csapatban szerepelnek. Annának és Dórinak már kellett párbajoznia, míg Bálintnak nem, és ez valószínűleg így is marad.

Az aktuális versenynap előtt beszélgettek arról, hogy mennyi idő telt el a megérkezésük óta, ami közel sem tűnik nekik annyinak, mivel rendkívül intenzívek a napjaik a sok forgatással és a versenyekkel. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

„Egyébként nekem ma megütötte a fülemet, hogy Laci azt mondta, már a hatvanadik adásnál tartunk, és ez eszméletlen.” – mondta Dorottya fülig érő szájjal a beszélgetés közben. „Elsősorban az a durva, hogy ilyen gyorsan telik az idő. Az elején azt éreztem, hogy nagyon lassú, de utána napról napra jobban begyorsult.” – szólt közbe Bálint.

„Egyébként nekem is nagyon-nagyon gyorsan telnek a napok, szóval hihetetlen, hogy már itt tartunk,” – folytatta Dóri, majd Anna vette át a szót. „Elég sok eseményt, embert, meg mindent végigasszisztáltunk, meg csapatváltozást.”

Gáspár Győzi ordítva: „Fel fog robbanni, itt fogunk meghalni mindannyian!”

„Hihetetlen, hogy ahogy kiesett egy ember, mindig jött valaki más, és minden egyes új érkezővel egy új kihívócsapat lett.” – tette hozzá Dóri. „Emlékszem, amikor még az első napon a srácokkal beültünk a helikopterbe, és akkor Dani, Geri és Ricsi mellett ültem, és el sem hittük, hogy itt vagyunk, egy repülőből fogunk kiugrani.”

Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely válaszát a hatalmas pénzjutalmakról

Vitézy Dávid elárulta, mennyit keres a a MÁV Start és a Volánbusz közös gazdasági vezetője, aki szintén szép summát kapott.