Kiderült, miért zavarta annyira Exatlon-Dórit a döntőben Zozo kapcsán

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
not image

Hujber Dávid

2021. június 12. - 09:35

Ugyan a többség próbált pártatlan maradni, lehetett érezni, hogy ki szurkol Grétinek, és kik azok, akik Dóri győzelmét akarták.

Lényegesen többen szurkolhattak Dórinak a döntőben, ami már a hármak viadalán kiderült, miközben szinte az összes bajnok a nagy riválisért szorított. Grétire ez egyáltalán nem volt rossz hatással, még több erőt merített belőle.

Zozo azonban más irányt választott, és ki is mondta, hogy ő Grétinek szurkol. A kispadon ennek rendre hangot adott, ami Dórit nem érintette túl pozitívan, és talán ez is hatással volt a teljesítményére.

Dorottya nem haragszik emiatt, de nyilván nem volt kellemes érzés számára, és elmondta, pontosan miért érintette ez olyan rosszul. Zozo senkinek sem akart rosszat, de azt szerette volna, hogy Gréti érezze a támogatást, ami teljesen természetes.

„Azért érintett rosszul, mert Zozo szurkolásából egyértelműen tudtam, kinek van címezve, azaz Grétinek, míg a többiek szurkolása kicsit pártatlanabb volt.” – mondta Dóri a TV2-nek készített videójában.

Vasvári Vivien valójában egy sellő?

„Talán az esett a legrosszabbul, vagy azért zavart, mert ez célirányos volt, addig ez nem volt jellemző.” – zárta le a rövid, de őszinte válaszát az Exatlon ezüstérmese, aki 1 milliós pénznyereménnyel térhetett haza.