Vasvári Vivien valójában egy sellő?

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
not image

Hujber Dávid

2021.június.10 - 08:40

A kérdés nyilván költői és nem a valóságot tükrözi, de ha megnézitek a róla készült bikinis képet, érteni fogjátok, hogy mire gondolunk.

Villámtempóban halad előre Vasvári Vivien karrierje, aki napról napra egyre népszerűbb, és ehhez nincsen szüksége botrányokra, szimplán magát adja, a nagyon is érdekes és különleges karaktrét, amit sok ezren imádnak.

Vivien igen komoly teret nyert magának a médiában, hatalmas a rajongótábora, miközben elmondhatja magáról, hogy Magyarország egyik legnagyobb Instagram oldala az övé. Bámulatos számokat produkál, így nem csoda, ha sokan szeretnének vele dolgozni.

A híres modell és a Farm VIP sztárja már több mint 553 ezer követőt tudhat a neve mellett. Nem kérdés, hogy hamarosan a 600 ezer is meglesz neki, amivel egy még elittebb körbe léphet be, ahol csak kevesen vannak.

Úgy táncol Britney Spears a szexi pink bikinijében, hogy beleszédültünk

Vivi is nagyon élvezi a napsütést, a nyarat és a jó időt. Egy ideje tudhatjuk, hogy mi a következő úti célja, ami szintén izgalmasnak ígérkezik. Szóval csak a szokásos, zajlik körülötte az élet, és ontja magából a tartalmakat.

Most egy nagyon szexi bikinis képpel jelentkezett be, mintha csak egy sellő jelent volna meg előttünk. Kifejezetten jól áll neki ez a tengerkék szín, és úgy tűnik, nemcsak mi gondoljuk így. A háttér is önmagért beszél.