Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,95 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
468,10 Ft
Bitcoin
64,137 $

Exatlon: az új kihívó azonnal kimondta, nem volt szimpatikus neki Dóri

Marci egy nagyon őszinte karakternek tűnik, aki ráadásul Grétinek, Dóri legjobb barátjának mondta el a véleményét.

...svg content...Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A nagyon izmos és még mindig csak 21 éves újonc 172 centiméterrel, 72 kilóval érkezett meg Dominikára. Az esztergályosként dolgozó fiatal bemutatkozása nem volt túl erős, amivel nem is volt túl elégedett.

Az oroszlán jegyében született kihívót Gréti kérdezte ki az első versenynapot követően, aki kíváncsi volt, hogy kiről, mi a véleménye. Dóri volt az első, aki szóba került, miután a lány rengeteg kritikát kap a közösségi médiában a stílusa, a viselkedése miatt. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

„Amit az ember a tévében lát, az sokszor más, mint ami valójában van.” – jegyezte meg Marci, a kihívók egyik új játékosa, majd Gréti közbeszólt. „Kire gondolsz?” – tette fel a kérdést a fiatal lány, de már ekkor sejteni lehetett, hogy melyik lesz az a név…

„Nekem külső szemmel Dóri nem volt egy szimpatikus fazon, de olyan jól beszélgettem vele, meg a lereagálásai annyira rendben voltak, hogy szerintem jóban leszünk.” – mondta el az őszinte véleményét Marci.

„Ákos is így jött be amúgy… Neki is ez volt a reakciója. Igen, valóban Dóri néha tűnhet egy kicsit ilyen hisztisebbnek, vagy elvonulósabbnak, magányosabbnak, magának valónak, vagy néha tud úgy szólni emberekhez, de az igazából nem úgy van.”

Exatlon-Franciska új információkat osztott meg a súlyos sérüléséről

„A legaranyosabb lány, én igazából hozzá kerültem leginkább közel, és egy nagyon-nagyon jó barátnő, rábízom minden titkomat, tényleg! Arany szíve van.”