Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Exatlon: az új kihívó azonnal kimondta, nem volt szimpatikus neki Dóri

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marci egy nagyon őszinte karakternek tűnik, aki ráadásul Grétinek, Dóri legjobb barátjának mondta el a véleményét.

A nagyon izmos és még mindig csak 21 éves újonc 172 centiméterrel, 72 kilóval érkezett meg Dominikára. Az esztergályosként dolgozó fiatal bemutatkozása nem volt túl erős, amivel nem is volt túl elégedett.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Az oroszlán jegyében született kihívót Gréti kérdezte ki az első versenynapot követően, aki kíváncsi volt, hogy kiről, mi a véleménye. Dóri volt az első, aki szóba került, miután a lány rengeteg kritikát kap a közösségi médiában a stílusa, a viselkedése miatt.

„Amit az ember a tévében lát, az sokszor más, mint ami valójában van.” – jegyezte meg Marci, a kihívók egyik új játékosa, majd Gréti közbeszólt. „Kire gondolsz?” – tette fel a kérdést a fiatal lány, de már ekkor sejteni lehetett, hogy melyik lesz az a név…

„Nekem külső szemmel Dóri nem volt egy szimpatikus fazon, de olyan jól beszélgettem vele, meg a lereagálásai annyira rendben voltak, hogy szerintem jóban leszünk.” – mondta el az őszinte véleményét Marci.

„Ákos is így jött be amúgy… Neki is ez volt a reakciója. Igen, valóban Dóri néha tűnhet egy kicsit ilyen hisztisebbnek, vagy elvonulósabbnak, magányosabbnak, magának valónak, vagy néha tud úgy szólni emberekhez, de az igazából nem úgy van.”

Exatlon-Franciska új információkat osztott meg a súlyos sérüléséről

„A legaranyosabb lány, én igazából hozzá kerültem leginkább közel, és egy nagyon-nagyon jó barátnő, rábízom minden titkomat, tényleg! Arany szíve van.”