Dollár
381,81 Ft
Euró
394,65 Ft
Font
466,60 Ft
Bitcoin
24,414 $

Exatlon-Franciska új információkat osztott meg a súlyos sérüléséről

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
not image

Hujber Dávid

2021. március 22. - 19:27

Nagyon úgy fest, hogy elkerülhetetlen az újabb operáció, de még mindig reménykedik abban, hogy nem lesz rá szükség.

Erre jelen esetben minimális az esély, hiszen Franciska lábában több szalag is elszakadt, és noha nagyon hitt abban, hogy folytathatja a versenyt, az orvosi stáb úgy határozott, hogy számára véget ér az Exatlon.

Soron kívül Bokros Lajos: Az Orbán-kormány szakszerűtlen gazdaságpolitikája okozta a válságot

Ezzel a műsor is sokat veszített, mivel a bajnok az egyik legérdekesebb karaktere volt a harmadik évadnak, illetve az egyik legnagyobb esélyes is. Dóri a kihívóknál ezzel abszolút favorittá vált, és könnyen lehet, hogy ő nyeri meg a játékot.

Ugyanakkor még mindig sok van hátra a végéig, miközben Franciska is figyeli az eseményeket, de már csak külső szemlélőként és Magyarországról. Hétfő reggel a TV2 vendége volt a Mokkában, ahol a sérüléséről is mondott pár szót.

„Korábban már volt egy bokaficamom, és ott két hét után vissza tudtam állni a versenybe, ezért is hittem abban, hogy minél előbb vissza tudok állni a versenybe. Hát igen, engem is meglepett a hír, hogy három szalagom el van elszakadva, kettő részlegesen.”

A Blikk úgy tudja, a LifeTV elköszön Berki Krisztiántól, Hajdú reagált a Telexnek

„99%, hogy műtétre kerül sor.” – mondta Franciska, aki csak reménykedik benne, hogy mégsem kell műteni, de erre nincs sok esély. „Reménykedem benne, most egy újabb MRI-vizsgálat vár rám, próbálom, de az egyik legjobb bokaspecialistához fognak beutalni, és akkor majd ő eldönti, hogy mi lenne a legjobb döntés.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.