Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,959 $

Exatlon-Franciska új információkat osztott meg a súlyos sérüléséről

Nagyon úgy fest, hogy elkerülhetetlen az újabb operáció, de még mindig reménykedik abban, hogy nem lesz rá szükség.

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Erre jelen esetben minimális az esély, hiszen Franciska lábában több szalag is elszakadt, és noha nagyon hitt abban, hogy folytathatja a versenyt, az orvosi stáb úgy határozott, hogy számára véget ér az Exatlon.

Ezzel a műsor is sokat veszített, mivel a bajnok az egyik legérdekesebb karaktere volt a harmadik évadnak, illetve az egyik legnagyobb esélyes is. Dóri a kihívóknál ezzel abszolút favorittá vált, és könnyen lehet, hogy ő nyeri meg a játékot. Soron kívül Vasárnaptól mindkét irányban megáll a Szabadkikötőnél a csepeli HÉV

Ugyanakkor még mindig sok van hátra a végéig, miközben Franciska is figyeli az eseményeket, de már csak külső szemlélőként és Magyarországról. Hétfő reggel a TV2 vendége volt a Mokkában, ahol a sérüléséről is mondott pár szót.

„Korábban már volt egy bokaficamom, és ott két hét után vissza tudtam állni a versenybe, ezért is hittem abban, hogy minél előbb vissza tudok állni a versenybe. Hát igen, engem is meglepett a hír, hogy három szalagom el van elszakadva, kettő részlegesen.”

A Blikk úgy tudja, a LifeTV elköszön Berki Krisztiántól, Hajdú reagált a Telexnek

„99%, hogy műtétre kerül sor.” – mondta Franciska, aki csak reménykedik benne, hogy mégsem kell műteni, de erre nincs sok esély. „Reménykedem benne, most egy újabb MRI-vizsgálat vár rám, próbálom, de az egyik legjobb bokaspecialistához fognak beutalni, és akkor majd ő eldönti, hogy mi lenne a legjobb döntés.”