Dollár
423,15 Ft
Euró
407,67 Ft
Font
456,05 Ft
Bitcoin
19,992 $

Exatlon All Star: drámai véget ért a döntő, megvan a két győztes, akik 15 milliót nyertek (videók)

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
not image

Hujber Dávid

2022. április 10. - 20:35

Lezajlott az Exatlon Hungary All Star évad két döntője, a lányok és a fiúk között, akik közül ketten 15 millió forintot vihettek haza.

A péntek este nagyon sűrű volt, mivel lezajlottak az elődöntők, majd a szuper-döntő első fele. Az eldöntőben két kihívó is távozott, miután Boginak és Daninak sem sikerült bejutnia a nagy fináléba.

Dani is abszolúte jól fogadta a hírt, rendkívül hálás volt, akárcsak Bogi, a fiatal kihívólány is sokat tanult ezekben a hónapokban. Gréti és Bálint már korábban biztosította a helyét, akikhez Gabi és Danny csatlakozott.

Meglepő vagy sem, a szuper-döntő első szettje igen simán alakult, a harmadik évad két nyertese magabiztosan hozta a futamokat, így előnybe kerültek az általuk választott pályán. A második szettben már azokon a pályákon kellett futniuk a döntősöknek, amit Gabi és Danny választott, bízván abban, hogy ez előnyt jelenthet számukra.

Gréti remekül kezdett, komoly előnyt szerzett magának az első futamon, és máris övé volt a nyitópont, ezzel még nagyobb nyomást helyezve a riválisára, aki korábban szintén nyert Exatlont. A második futam már sokkal szorosabb volt, de megint Gréti húzta be a pontot, és ezzel egy következő lépést tett meg afelé, hogy a tavalyi évhez hasonlóan övé legyen a 15 millió forintos fődíj.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.