Dollár
423,15 Ft
Euró
407,67 Ft
Font
456,05 Ft
Bitcoin
19,992 $

Exatlon All Star: megvan, kik nyerték szuper-döntő első felvonását

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
not image

Hujber Dávid

2022. április 8. - 23:04

Az Exatlon Hungary All Star szuper-döntőjének első felvonása lezajlott, kiderült, hogy kik kerültek előnybe.

Az elődöntő egyik fele igen sima volt, Bogi nemigazán tudott mit kezdeni az ellenfelével. Gabi bajnokhoz méltó módon hozta a csatát, noha időközben megsérült a bokája, ami kissé hátráltathatta is.

Soron kívül 11 millió kilométerre lévő aszteroidát talált telibe a NASA szondája

A másik oldalon sokkal szorosabb volt a párbaj, noha eleinte úgy tűnt, hogy Danny simán hozni fogja a versenyt. Ugyan végül valóban a bajnokversenyző jutott be a fináléba, egészen kevésen múlt, hogy a másik döntős is kihívó legyen. Dani óriásit ment, sorozatban három pontot hozott, de 4-4-es állásnál Danny-nek már nem remegett meg a keze.

Ezt követően rendezték meg a szuper-döntőt, aminek idejére nemrég kiesett versenyzők is csatlakozhattak, immáron csak szurkolóként, civilben. Gréti jól kezdett, megszerezte az első pontot, de még négyre volt szüksége ahhoz, hogy övé legyen a győzelem.

Gabi gyorsan válaszolt, kiegyenlített, amire pedig Gréti reagált, és máris 2-1-gyel folytatódhatott a csata a homokban nappali fények mellett. A lányok semmit sem bíztak a véletlenre, bajnokként küzdöttek, miközben Gabi megint képes volt kiegyenlíteni, de újra Gréti vette magához a vezetést.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.