Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,95 Ft
Euró
394,36 Ft
Font
468,84 Ft
Bitcoin
64,330 $

Exatlon-Ákos megállíthatatlan, itt az újabb nagy mutatványa

Ákos rengeteg hasonló trükköt tud, amik nemcsak látványosak, hanem egyúttal remekül edzik az emberi testet a kitartásokkal.

...svg content...Fotó: Instagram/Szarka Ákos
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ákos kiesése egyértelműen nagy érvágás volt a bajnokok számára, még akkor is, ha nem ő volt a legjobb pontszerző. Az utolsó időszakában igen kevés pontot tudott behúzni, így várható volt, hogy párbajozni fog.

Az azonban őt is meglepte, hogy neki volt a legrosszabb statisztikája, mert másra számított. Ettől független valószínűleg így is ő lett volna a párbajozó Dani mellett, aki magabiztosan győzte le a második ilyen eseményén. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Ákos láthatóan nagyon csalódott volt, nem akart távozni, mert igazi céljai voltak. Eleve azzal számolt, hogy nem fog párbajozni, és noha mindent beleadott, Danit nem tudta megállítani, aki a második párbaját is hozta.

Káprázatosan szexin néz ki ezen a képen Stohl Luca

A kiesett bajnok azonban egy erős egyéniség, nem kudarcnak fogja fel a történteket, és már arra koncentrál, hogy átadja a tudását a diákjainak. Időközbe visszatért Dominikáról, és már zajlanak az előkészületek a Street Workout oktatás folytatása körül.

Ez a kép még Dominikán készült, és noha egyszerűnek tűnhet a gyakorlat, finoman szólva sem az. Tökéletes a testtartás, és Ákos mindenfajta erőlködés nélkül hozza a gyakorlatot, ami egyúttal egy látványos trükk is.

Tisza Párt alelnöke Balog Zoltánról: küldetése, hogy letörje a magyarok szabadságvágyát

Bírálata dacára Tarr Zoltán ma is nagyon szereti egyházát, a püspökről viszont nincs túl jó véleménnyel.

CNN: szoros a verseny Donald Trump és Kamala Harris között

A CNN legfrissebb közvélemény-kutatása szerint Kamala Harris alelnök és Donald Trump volt elnök között kiegyenlített küzdelem várható az amerikai elnökválasztási kampányban, miután Joe Biden elnök visszalépett az újraindulástól.