Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Exatlon-Ákos megállíthatatlan, itt az újabb nagy mutatványa

Fotó: Instagram/Szarka Ákos
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ákos rengeteg hasonló trükköt tud, amik nemcsak látványosak, hanem egyúttal remekül edzik az emberi testet a kitartásokkal.

Ákos kiesése egyértelműen nagy érvágás volt a bajnokok számára, még akkor is, ha nem ő volt a legjobb pontszerző. Az utolsó időszakában igen kevés pontot tudott behúzni, így várható volt, hogy párbajozni fog.

Soron kívül Nem kell aggódni, a következő napokban sem lesz hiány tojásból

Az azonban őt is meglepte, hogy neki volt a legrosszabb statisztikája, mert másra számított. Ettől független valószínűleg így is ő lett volna a párbajozó Dani mellett, aki magabiztosan győzte le a második ilyen eseményén.

Ákos láthatóan nagyon csalódott volt, nem akart távozni, mert igazi céljai voltak. Eleve azzal számolt, hogy nem fog párbajozni, és noha mindent beleadott, Danit nem tudta megállítani, aki a második párbaját is hozta.

Káprázatosan szexin néz ki ezen a képen Stohl Luca

A kiesett bajnok azonban egy erős egyéniség, nem kudarcnak fogja fel a történteket, és már arra koncentrál, hogy átadja a tudását a diákjainak. Időközbe visszatért Dominikáról, és már zajlanak az előkészületek a Street Workout oktatás folytatása körül.

Ez a kép még Dominikán készült, és noha egyszerűnek tűnhet a gyakorlat, finoman szólva sem az. Tökéletes a testtartás, és Ákos mindenfajta erőlködés nélkül hozza a gyakorlatot, ami egyúttal egy látványos trükk is.