Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Exatlon: a kihívók megint megszólták a bajnokokat a szurkolásuk miatt

Továbbra sem elégedettek a kihívók azzal, ahogy a bajnokok szurkolnak, és ezt már az újoncok is kiszúrták a helyszínen.

...svg content...Fotó: Instagram/Palik László
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem egy alkalommal tették szóvá a bajnokok szurkolását, amit nem feltétlen tartanak sportszerűnek, mert néhány játékos sokkal inkább az ellenfél ellen szurkol, minthogy a sajátját biztassa.

Danit, a régóta beteg Jankát és Izát hozták fel példának. A kihívók az aktuális versenynap előtt beszélgettek erről, többek között Bálint társaságában. „Sokszor úgy próbálnak szurkolni, hogy nem a saját csapattársukat biztatják, hanem kifütyülnek minket, hogy ne hallatszódjon az, hogy mi milyen tanácsokat adunk.” – mondta Bálint a beszélgetés során. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

„Olyan mondatokat fogsz te is hallani a pályán a részükről, hogy azt hallod, a pirosak mondják, hogy ‘te vagy a jobb, előrébb, járt, ugyanott jársz’, lehet, hogy nem is ugyanott jártok, de ők ezt próbálják elhitetni.” – mondta Gréti Marcinak.

„Pont most a végjátékon, mielőtt jöttetek, mentem Krisz ellen, és Iza bekiabálta azt, hogy ‘úgy sem fog ráérezni”, meg ilyeneket, de nekem adott egy plusz löketet, hogy dehogynem ráérzek, azért is ledobtam.” – osztotta meg a tapasztalatait Bálint.

Győzikénél nagyon felment a pumpa, arra kérte a vásárlót, hogy takarodjon

„Csak Dani füttyögését hallottam meg a tévén keresztül. Engem annyira nem zavar, mert én ki tudom zárni a külső tényezőket, és tudok a pályára koncentrálni. Szerintem kicsit sportszerűtlen a többiekkel szemben, de úgy vettem észre, hogy őket sem hatja meg, vagy zavarja meg.”

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.