Dollár
392,52 Ft
Euró
401,32 Ft
Font
474,79 Ft
Bitcoin
23,115 $

Exatlon: a kihívók megint megszólták a bajnokokat a szurkolásuk miatt

Fotó: Instagram/Palik László
not image

Hujber Dávid

2021. március 24. - 14:46

Továbbra sem elégedettek a kihívók azzal, ahogy a bajnokok szurkolnak, és ezt már az újoncok is kiszúrták a helyszínen.

Nem egy alkalommal tették szóvá a bajnokok szurkolását, amit nem feltétlen tartanak sportszerűnek, mert néhány játékos sokkal inkább az ellenfél ellen szurkol, minthogy a sajátját biztassa.

Soron kívül A Sziget is bekeményített: ilyen árak várják a fesztiválozókat

Danit, a régóta beteg Jankát és Izát hozták fel példának. A kihívók az aktuális versenynap előtt beszélgettek erről, többek között Bálint társaságában. „Sokszor úgy próbálnak szurkolni, hogy nem a saját csapattársukat biztatják, hanem kifütyülnek minket, hogy ne hallatszódjon az, hogy mi milyen tanácsokat adunk.” – mondta Bálint a beszélgetés során.

„Olyan mondatokat fogsz te is hallani a pályán a részükről, hogy azt hallod, a pirosak mondják, hogy ‘te vagy a jobb, előrébb, járt, ugyanott jársz’, lehet, hogy nem is ugyanott jártok, de ők ezt próbálják elhitetni.” – mondta Gréti Marcinak.

„Pont most a végjátékon, mielőtt jöttetek, mentem Krisz ellen, és Iza bekiabálta azt, hogy ‘úgy sem fog ráérezni”, meg ilyeneket, de nekem adott egy plusz löketet, hogy dehogynem ráérzek, azért is ledobtam.” – osztotta meg a tapasztalatait Bálint.

Győzikénél nagyon felment a pumpa, arra kérte a vásárlót, hogy takarodjon

„Csak Dani füttyögését hallottam meg a tévén keresztül. Engem annyira nem zavar, mert én ki tudom zárni a külső tényezőket, és tudok a pályára koncentrálni. Szerintem kicsit sportszerűtlen a többiekkel szemben, de úgy vettem észre, hogy őket sem hatja meg, vagy zavarja meg.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.