Clouds
21 Budapest
Dollár
344,86 Ft
Euró
371,08 Ft
Font
431,95 Ft
Bitcoin
26,811 $

Szenzációsan néz ki Eva Longoria, még mindig az egyik legvonzóbb nő

Fotó: Eva Longoria amerikai színésznő érkezik a 75. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál megnyitójára 2022. május 17-én. MTI/EPA/Sebastien Nogier
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Eva Longoria Baston az egyik legvonzóbb nő, akiben már fiatalon is rengeteg volt a potenciál, tudni lehetett, hogy egy nap sztár lesz belőle.

Sok idő telt el a kezdetek óta, de egyvalami biztosan nem változott, mégpedig a színésznő szépsége. 1999-ben kezdte profi pályafutását, amikor még csak a 20-as éveiben járt, majd jött a nagy karrier.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Egyik pillanatról a másikra róla kezdett el beszélni a világ, és a Született feleségek című sorozat meghozta azt a fajta sikert, ami csak keveseknek adatott meg. Tony Parker oldalán pedig szinte mindig a bulvároldalak címlapján szerepelt.

2007 és 2011 között voltak házastársak, ám ennek már több mint 10 éve. Több mint 10 éve nincsenek együtt, és azok, akik azt gondolták, sokáig nem lesznek meg egymás nélkül, nagyon úgy fest, tévedtek.

A szerelmek elmúlnak, később újra fellángolnak, soha nem lehet tudni, mit hoz a holnap. Ettől is olyan szép az élet, és Eva élvezi is azt a családjával, akiket mindennél jobban szeret, és ennél nincs is fontosabb.

Időről időre Eva tiszteletét teszi a nagyobb eseményeken, és ez így volt Cannes-ban is. Senkinek nem kell különösebben magyaráznunk a színésznő szépségét, csodálatos formáját, amire sokan irigykednek.